Tarjoa alkupalana tai pikkusuolaisena.
Valmistusaika
Työaika: 10 min
Yhteensä: 30 min
Ainekset
200 g pehmeää vuohenjuustoa
200 g puolikuivattua aurinkokuivattu tomaattia
1 sipuli hienonnettuna
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
½ punaista chiliä hienonnettuna
½ limen mehu
1 rkl oliiviöljyä
1 rkl korianteria hienonnettuna
suolaa, mustapippuria
Linkosuon ruis- tai kaurasipsejä
Ohje
- Leikkaa tomaatit hyvin pieniksi kuutioiksi.
- Sekoita kaikki ainekset keskenään lukuunottamatta vuohenjuustoa.
- Anna maustua 20 minuuttia.
- Laita tomaattitäytettä ruissipsien päälle ja murenna vuohenjuustoa pintaan.
- Gratinoi uunissa grillivastuksen alla 225 asteiseessa, sen verran että juusto sulaa ja saa kauniin värin.