Grillattua parsaa ja inkivääri-porkkanapyreetä

Tarjoa alkupalana tai pikkusuolaisena.

Valmistusaika

Työaika: 30 min
Yhteensä: 30 min

Ainekset

1 pss Linkosuon ruis- tai kaurasipsejä
5 kpl porkkana
2 rkl tuoretta inkivääriä
1 kpl salottisipuli
1 dl kermaa
suolaa
tuoretta basilikaa
tuoretta tankoparsaa

Ohje

  1. Kuori porkkanat ja pilko pieneksi sipulin ja inkiväärin kanssa.
  2. Keitä pilkotut porkkanat, sipuli ja inkivääri kattilassa, kunnes porkkanat ovat kypsiä.
  3. Sekoita kaikki ainekset tehosekoittimessa kerman ja mausteiden kanssa pyreeksi.
  4. Kuori parsat ja keitä reilulla suolalla maustetussa vedessä 1-2min.
  5. Grillaa kuumassa grillissä tai pannulla niin, että parsat saavat väriä pintaan.
  6. Täytä sipsit pyreellä ja koristele parsalla.

Tämän reseptin suunnitteli Chef Anssi Lahdensivu

Reseptissä käytetyt tuotteet