Ruis taipuu kevyesti nyt myös salsaan! Linkosuo leipoi texmex-hyllyyn kotimaisen vaihtoehdon. Uusissa ruistortillalastuissa suomalaisten rakastama ruis yhdistyy aavistuksen tuliseen texmex-makuun. Kuppimaisen muodon ansiosta lastut sopivat erinomaisesti paitsi dippaukseen myös nachotarjottimelle. Kokeile helppoa ja herkullista nachovuokaa ja nauti!
Ainekset
• 2 pss Linkosuon ruistortillalastuja
• 200 g nyhtökauraa
• 1 prk creme fraichea (tai vegaaninen creme fraiche)
• 150 g purkkimaissia
• 1 kypsä avocado
• 1 pieni punasipuli
• 2 tomaattia
•1 lime
• 0,5 nippua tuoretta korianteria
• juustoraastetta (tai vegaaninen juustoraaste)
Ohje
1. Lämmitä uuni 180 asteeseen
2. Levitä pellille ruistortillalastut ja päälle nyhtökaura. Paista uunissa noin 10 minuuttia.
3. Kun tortillalastut ovat uunissa, valmistele salsa pilkkomalla kulhoon pieniksi kuutioiksi punasipuli ja tomaatti.
4. Lisää kulhoon maissit, 1 limen mehu sekä pilkottu korianteri ja sekoita kevyesti.
5. Levitä lämpimien nachojen päälle salsa, creme fraiche ja pilkottu avocado sekä juustoraaste.