Valmistusaika
Työaika: 20 min
Yhteensä: 40 min
Ainekset
4 x 150 g lohipalaa ruodottomana
100 g Linkosuon Sweet Chili RuisSipsejä (murkattuna)
100 g aurinkokuivattuja tomaatteja
100 g voita
1 sitruunan mehu ja kuori
1 dl juustoraastetta
suolaa, mustapippuria
Ohje
- Kuumenna voi kattilassa ja anna sen hieman ruskistua.
- Lisää puolitetut aurinkokuivatut tomaatit, sitruunan mehu ja kuori.
- Lisää kattilaan myös RuisSipsit ja sekoita kunnolla.
- Mausta lohipalat suolalla sekä pippurilla ja aseta ne ruuanlaittopaperila vuorattuun vuokaan.
- Asettele kuorrutte kalojen päälle, ripottele pintaan juustoraaste ja kypsennä 150 asteessa noin 20 min.
Tomaatti-ruohosipulivinaigrette
1 dl rypsiöljyä
2 rkl vaaleaa balsamicoetikkaa
1 tl sokeria
1/2 tl suolaa
1 dl kuorittua kuutioitua tomaattia
2 rkl ruohosipulia
- Sekoita öljy, etikka, sokeri ja suola keskenään.
- Lisää loput ainekset ja anna maustua 10 minuuttia.
Tämän reseptin suunnitteli Chef Arto Rastas