Reseptiteema: Ruisnappien täytteet

Sitruuna-ricotta

Tarjoa jälkiruokana tai pieneen makean nälkään Valmistusaika Työaika: 10 minYhteensä: 10 min Ainekset Roosa vadelma-kaurasipsejäRicotta-juustoaSitruunan mehuabasilikan lehtiä tai minttuahunajaa Ohje…

Lue lisää

Pizzanapit

Tarjoa juhlissa pikkusuolaisena. Valmistusaika Työaika: 15 minYhteensä: 15 min Ainekset Väinämöisen ruis- tai kauranappejaPunaista pestoa tai mausteista tomaattikastikettaMozzarella-juustoraastetta Lisäksi halutessaan…

Lue lisää

Kantarelli-bruschetta

Tarjoa alkupalana tai pikkusuolaisena. Valmistusaika Työaika: 15 minYhteensä: 15 min Ainekset Väinämöisen ruis- tai kauranappejavoita paistamiseenkantarelleja hienonnettunasipulia hienonnettunavalkosipulinkynsi hienonnettunatuoreita yrttejä…

Lue lisää

Hernehummus

Tarjoa alkupalana tai pikkusuolaisena. Valmistusaika Työaika: 15 minYhteensä: 15 min Ainekset Linkosuon ruis- tai kaurasipsejä3 dl herneitä (tuoreita tai pakaste)2…

Lue lisää

Porotäyte sipseille

Tarjoa alkupalana tai pikkusuolaisena. Valmistusaika Työaika: 10 minYhteensä: 10 min Ainekset 1 ps Linkosuon ruis- tai kaurasipsejä100 g savuporosiivuja½ punasipuli200g…

Lue lisää

Juustolautanen

Tarjoa alkupalana tai pikkusuolaisena. Valmistusaika Työaika: 10 minYhteensä: 10 min Ainekset Linkosuon ruis- ja kaurasipsejä tai Väinämöisen ruis- tai kauranappejaGoudaaBriejuustoaSinihomejuustoaviikunahilloavapaavalintaisia…

Lue lisää

Mätisipsit

Tarjoa alkupalana tai pikkusuolaisena. Valmistusaika Työaika: 10 minYhteensä: 10 min Ainekset Linkosuon ruis- tai kaurasipsejä (sour cream)mätiä (esim. kirjolohen tai…

Lue lisää

Tonnikalatäyte

Tarjoa alkupalana tai pikkusuolaisena. Valmistusaika Työaika: 10 minYhteensä: 10 min Ainekset Linkosuon ruis- tai kaurasipsejä1 prk tonnikalaa öljyssä150 g maustettua…

Lue lisää