Jo yli 30 vuoden ajan Koskikeskuksen Keskusaukion kupeessa toiminut, kultakuppitunnuksellakin palkittu Café Linkosuo Koskikeskus sijaitsee Keskusaukiolla. Kahvilasta löydät runsaan valikoiman täytettyjä leipiä, uunituoreita kahvileipiä ja kakkuja. Tarjolla on myös aamiaista ja arkipäivisin lounas.
Aukioloajat:
Ma-pe: 09.00 – 20.00
La 10.00 – 18.00
Su 12.00 – 18.00
Poikkeusaukiolot:
Hatanpään valtatie 1
33100 Tampere
Katso sijainti kartalla
Puhelin: 020 770 2486
Sähköposti: koskikeskus@linkosuo.fi
Kahvilapäällikkö: Kirsi Kankaanpää
Aamiainen arkisin klo 9-10
Kokoa kahvilan vitriinistä mieleisesi kokonaisuus.
2 tuotetta 10,50 €
3 tuotetta 13,50 €
Hinta sisältää pehmeäpaahtoisen kahvin tai haudutetun teen.
Keittolounas arkisin klo 11-14
Päivän keitto 8,20 €
sis. päivän keitto, leipä, levite ja vesi
Päivän keitto ja salaatti 10,20 €
sis. päivän keitto, lisukesalaatti, leipä, levite ja vesi
Salaattibuffet arkisin klo 11-15
Salaattibuffet 2,35€/100g
Myös vaihtuva lämmin salaattitäyte
Lisäksi saatavilla päivittäin:
Ma-su Oman keittiön lasagne 10,50€
Ma-su Toast salaatilla 8,70€
Lounaslista
- Maanantai 23.01.
- Herkkusienikeitto
G, L - Tiistai 24.01.
- Jauheliha-vihanneskeitto
G, M - Keskiviikko 25.01.
- Koskenlaskijan kanakeitto
G, L - Torstai 26.01.
- Itämainen bataattikeitto
G, M - Perjantai 27.01.
- Kermainen lohikeitto
G, L
Viikko 4
- Maanantai 30.01
- Juustoinen kasvissosekeitto G,L
- Tiistai 31.01
- Tomaatti-vuohenjuustokeitto G,VL
- Keskiviikko 01.02
- Kermainen lohikeitto G,L
- Torstai 02.02
- Itämainen bataattikeitto G,M
- Perjantai 03.02
- Kurpitsa-pekonikeitto G,L
Viikko 5
Kuvia Koskikeskuksesta
Kultainen Pippuri: Rouskis-välipalakorppu on vuoden välipala 2022!

Iltalehden Kultainen Pippuri -kilpailussa palkittiin jälleen kuluneen vuoden aikana ilmestyneitä elintarvikealan tuotteita. Vuoden välipala-kategorian voittajaksi valikoitui viiden mahtavan finalistin joukosta…
Kakut ja tilaustuotteet

Tutustu herkulliseen tuotevalikoimaamme ja tilaa tarjoilut juhlaan sekä arkeen kätevästi puhelimitse tai sähköpostitse.