Linkosuo mukana tukemassa Roosa Nauha keräystä

Kesällä 2020 toimme markkinoille uuden makean Roosa Vadelma KauraSipsin. Halusimme leipoa hyvän mielen Sipsin, jonka vadelmainen maku saa sinut hymyilemään.

Raikas makea vaihtoehto KauraSipsien tuoteperheeseen!

Näin syntyi Roosa Sipsit, jotka ovat väriltään kauniin vaaleanpunaisia. Värinsä ne saavat luonnollisista väriaineista. 100% kotimaisesta kaurasta leivotut Sipsit ovat runsaskuituisia ja sopivat niin välipalaksi, kuin juhlatarjottavaksi.

Tutustu tuotteeseen tästä. 

Roosa Bowl -resepti 

Ostamalla Roosa Sipsejä teet paljon hyviä valintoja!

Olemme ensi kertaa mukana Roosa Nauha -kampanjassa. Jokaisesta Roosa Sipsipussista lahjoitamme 20 snt syöpäsäätiön syöpätutkimukseen.
Napostelemalla Roosa Sipsejä tuet tärkeää tutkimustyötä ja suomalaista hyvinvointia. Hyvien kuitujen lisäksi saat itsellesi hyvän mielen näillä hyvän olon Sipseillä.

Lue lisää Roosa Nauhasta

Roosa Vadelma-Suklaakakku Linkosuon kahviloissa & ravintoloissa nyt lokakuun ajan!

Raikasta vadelmaa ja täyteläistä suklaata. Pohjassa Roosa Vadelma KauraSipsejä. Sopii vegaaneille! Jokaisesta myydystä Roosa kakusta ja kakkupalasta lahjoitamme 10% Roosa Nauha-keräykseen. 

Kakun voit tilata myös omiin juhliisi. Tilaukset juhlapalvelustamme tai suoraan kahviloista ja ravintoloista kaksi arkipäivää ennen noutoa.