MIN Asemakeskus

Lounasravintola Tampereen Tammelassa

Asemakeskuksen ravintolamme sijaitsee kätevästi vain kiven­heiton päässä Tampereen rautatie­asemalta, Tammelan kaupunginosassa. Voit nauttia hotellimaisesti sisustetussa miljöössä vaikkapa Bakery-kahvilan ja viini­baarin antimia sekä päivittäin vaihtuvan Min Chéf -annoksen. Lounas­linjastosta löydät maukkaan koti­ruokamme lisäksi myös kevyen herkulliset Veke-uutuutemme.

HUOM! Min Asemakeskus ei vastaanota käteistä maksuvälineenä.

Oiva-raporttimme

Aukioloajat:

Ma-pe: klo 8-15 (lounas 10.30-13.30)
La-su: Avoinna sopimuksen mukaan

Peltokatu 26
33100 Tampere
Katso sijainti kartalla

Puhelin 020 770 2470
Sähköposti: asemakeskus@linkosuo.fi
Ravintolapäällikkö: Piritta Soininen

Linkosuon asiakaspalvelu- ja palautesivu

Ravintolapalvelut

Ravintolamme palvelee arkisin aamusta ilta­päivään, joten voit käydä asiakas­neuvotteluja vaikkapa aamiaisen merkeissä. Toimitamme kahvituksia myös yrityksesi tiloihin.

Tilat ja menut

Technopolis Asema­keskuksen 135-paikkaisessa MIN-ravintolassa voit järjestää kokouksia ja juhlia sekä erilaisia ilta- ja yksityis­tilaisuuksia.

Technopoliksen kokoustiloissa voit järjestää perhejuhlia, yritystilaisuuksia ja muita tapahtumia myös arkisin normaalien aukioloaikojen ulkopuolella sekä viikonloppuisin. Jos haluat nostaa tilaisuutesi tason seuraaviin sfääreihin, varaa 9. kerroksen VIP-sauna­tilamme, josta avautuvat hulppeat näkymät yli kaupungin kattojen. Osallistujien viihtymisen takaavat tilaisuuksiin varta vasten suunnitellut menut, kuten saunamenu ja perhejuhlamenu.

Menut

Aseman omat saunamenut
Perhejuhlamenut

Varaa Technopoliksen kokoustilat!

Mikä on MIN?

MIN on minun ravintolani, jossa kokki toteuttaa minun toiveitani. Skandinaavisen tyylikkäässä ravintolassa työskentelee intohimoinen ja työstään ylpeä kokki, joka valmistaa sesongin raaka-aineista juuri minulle suunniteltuja maku­elämyksiä. Jokainen annos valmistetaan suurella sydämellä ja vankalla osaamisella. Keittiössä kuunnellaan toiveitani, luetaan ajatuksiani ja yllätetään minut. Kokki etsii jatkuvasti uusia makuja, mutta varjelee tiukasti parhaita perinnereseptejään.

MIN-ravintolassa minusta pidetään aidosti huolta.

Ruokailusopimus

Kun yrityksesi haluaa asioida ravintolassa laskutus­asiakkaana, voit tehdä kanssamme sopimuksen lounas­ruokailusta. Lisä­tietoja saat ravintola­päälliköltä sähkö­postitse (asemakeskus@linkosuo.fi) tai puhelimitse (020 770 2470).

PS. Olethan meihin yhteydessä, kun haluat järjestää pikku­joulut tai mitkä tahansa muut juhlat. Meillä on pitkä historia hauskojen juhlien järjestämisestä.

Lounas arkisin klo 10.30-13.30

Lounas 13,50 €

Lapset:
1–4-vuotiaat 1 €/ikävuosi
5–11-vuotiaat 7,50 €

Lounaslista

Viikko 37

Maanantai 09.09.
Tempuraleivitettyä turskafilettä M & katkarapu tar-tar L
Maalaismuussi L,G & Riisi VEG,G
Linkosuon klassikko Ranskalainen Kanapata L,G ( saa M,G)
Timjamipaahdetut porkkanat VEG, G
Härkäpapu stroganoff sekä tomaatti-basilikakeitto VEG,G

MIN-CHEF- lautasannos 13,50€
Lohisalaatti – pariloitua lohta kvinoa verde-salaatilla M,G

Tempura breaded cod fillet M & shrimp tartar L
Country mash potatoes L,G & Rice VEG,G
Linkosuo’s classic French Chicken Stew L, G (can get M, G)
Thyme roasted carrots VEG, G
Broad bean stroganoff and tomato-basil soup VEG,G
MIN-CHEF plate portion €13.50
Salmon salad – grilled salmon with quinoa verde salad M,G

Tiistai 10.09.
Porsaan niskaa korealaisittain M,G & Inkivääri-limejugurtti L,G ( saa M,G)
Paahdettua perunaa VEG,G & Basmatiriisi VEG,G
Syksyiset punajuuripihvit vuohenjuustolla L,G
Paahdetut kauden kasvikset & pinaattia
Punajuurta & tofua kermassa haudutettuna VEG,G sekä Kasvissosekeitto VEG,G
MIN CHEF- lautasannos 13,50€
Teriyaki Pulled Chicken Bao Bun & kevätkääryleitä M

Korean-style pork neck M,G & Ginger-lime yogurt L,G (get M,G)
Roasted potato VEG,G & Basmati rice VEG,G
Autumn beet steaks with goat cheese L,G
Roasted seasonal vegetables & spinach
Beetroot & tofu stewed in cream VEG,G and Vegetable puree soup VEG,G
MIN CHEF plate portion €13.50
Teriyaki Pulled Chicken Bao Bun & Spring Rolls M

Keskiviikko 11.09.
Rapeaa broilerin sisäfilettä & mango-chilidippi L,G ( saa M,G)
Chilipaahdettu perunaa VEG,G & linssiriisi VEG,G
Pasta Carbonara L – Italialainen klassikopasta
Paahdettua kasviksia siemenillä VEG,G
Maissipihvejä & mango-chilidippi VEG,G sekä Porkkana-inkiväärikeitto VEG,G
MIN CHEF-lautasannos 13,50€
Riistakäristystä & pottuvoita sekä puolukkasurvosta L,G
Torstai 12.09.
Pippurihärkää- kermainen naudanlihapata L,G ( saa M,G)
Paahdettua perunaa VEG & ruohosipulikermaperunat L,G
Tonnikala tex mex tortillavuokaa L
Kauden paahdettuja kasviksia VEG,G
Vegaaninen soija-tortillavuoka VEG & Chili-fenkolikeitto VEG,G
MIN CHEF-lautasannos 13,50€
Korean Tofu bowl- basmatiriisillä M,G

Creamy pepper beef stew L, G (get M, G)
Roasted potato VEG & chive cream potatoes L,G
Tuna tex mex tortilla pan L
Seasonal roasted vegetables VEG,G
Vegan soy tortilla dish VEG & Chili-fennel soup VEG,G
MIN CHEF plate portion €13.50
Korean Tofu bowl with basmati rice M,G

Perjantai 13.09.
Paneroitua porsaanleikettä L & ranch dippiä L ( saa M,G)
Maalaislohkoperunat VEG,G, Riisi VEG,G
Kanakebabrulla L
Paahdetut kauden juurekset inkiväärillä VEG,G
Savupaprika-chili seitan kasvispannu VEG sekä Itämainen linssikeitto VEG,G
MIN CHEF- lautasannos 13,50€
BBQ Naudanlihahampurilainen pekonilla & ranskalaiset sekä paprikadippi L

Breaded pork cutlet L & ranch dip L (gets M,G)
Country block potatoes VEG, G, Rice VEG, G
Chicken kebab roll L
Roasted seasonal root vegetables with ginger VEG,G
Smoked paprika-chili seitan vegetable pan VEG and Oriental lentil soup VEG,G
MIN CHEF plate portion €13.50
BBQ Beef burger with bacon & french fries and paprika dip L

Lataa viikon 37 lounaslista PDF-tiedostona tästä ›

Linkosuo avaa uuden lounasravintolan Helsinkiin

Linkosuo avaa uuden lounasravintolan Helsingin ytimeen, Alma-talon alakertaan Alvar Aallon kadulle. Toimipiste tulee kantamaan nimeä Ravintola Alvar by Linkosuo ja…

Kakut ja tilaustuotteet

Tutustu herkulliseen tuotevalikoimaamme ja tilaa tarjoilut juhlaan sekä arkeen kätevästi puhelimitse tai sähköpostitse.