Fiksumpaan nautiskeluun

Linkosuon Leipomo on erityisesti kuivaleipiin erikoistunut leipomo, joka kehittää jatkuvasti uusia tuotteita vastaamaan kuluttajien tarpeita. Valikoimasta löytyy todelliset klassikot, kuten varrasleivät ja Väinämöisen napit, koko perheen suosikeiksi nousseet sipsituotteet sekä ohuet ja rapeat lastut.

Arjen sankarit

Linkosuon varrasleivät ja napit tuovat jokaiseen päivään luonnollista hyvinvointia. Sipaise päälle voita ja rouskuttele alkuperäiset oman talon juureen leivotut leipäset vaikka välipalaksi. Sisältää runsaasti kuitua. 100 % ruis ja kaura pitävät kylläisenä pitkään.

Mutkattomat herkut

Linkosuon Kaurasipsit ja maailman ensimmäiset Ruissipsit taipuvat moneen. Täytä kuppimainen sipsi tuorejuustolla tai kokeile erilaisia reseptejä verkkosivuiltamme. Sipsit on maustettu tutuilla snack-mausteilla. Helppo mutta näyttävä herkku sisältää runsaasti kuituja ja hyviä kasvirasvoja. 100 % täysjyväruista ja kauraa.

Kevyemmät ilot

Linkosuon Ruislastut, Kauralastut ja Linkosuo x Poppamies snacksit takaavat herkuttelun hyvällä omallatunnolla.
Ohuissa ja rapeaksi paahdetuissa lastuissa on 50 % vähemmän rasvaa kuin perunalastuissa. Dippaile rohkeasti tai syö sellaisenaan! 100 % kotimaista kauraa ja ruista.

Tutustu tuotteisiimme

Reseptit

Kun haluat tarjoiluihisi villiä vaihtelua, kokeile Linkosuon suosittuja kuivaleipäreseptejä. Löydät ohjeita myös teemojen ja juhlien mukaan.

Linkosuon Leipomo somessa