Yli 80 vuotta rohkeutta ja makua
Linkosuon huolella valmistetut tuotteet ja asiantunteva palvelu luovat herkullisia hetkiä. Toimintamme ytimeen on leivottu lupaus laadusta ja rohkeudesta, jotka maistuvat leipomossamme ja kahviloissamme päivittäin.
Laatu ja vastuullisuus

Haluamme tehdä maailmasta paremman paikan yksi hetki kerrallaan. Tuotteemme ja palvelumme täyttävät tämän tavoitteen läpinäkyvällä ja vastuullisella tavalla.
Liiketoimintamme

Mukana herkullisissa hetkissä! Linkosuo vastaa liiketoiminnallaan moniin erilaisiin asiakastarpeisiin ja jatkaa kehittymistään myös kansainvälisesti.
Linkosuon tarina

Linkosuon historian yksi avainsanoista on rohkeus. Peloton innovointi nosti Linkosuon mm. kansainvälisille markkinoille, kun Aarne Oskari kehitti ruisleivän hukkapaloista ensimmäisen snack-tuotteen.
Meille töihin
Haluatko olla osa Linkosuon perheyrityksen ja suomalaisen ruokakulttuurin tarinaa?
Oletko kiinnostunut työskentelemään herkullisten hetkien parissa esimerkiksi asiakaspalvelussa tai tuotekehityksessä?
Linkosuolla työskentelee sitoutunut joukko ammattilaisia monipuolisissa tehtävissä.

Ajankohtaista
Kultainen Pippuri: Rouskis-välipalakorppu on vuoden välipala 2022!
Iltalehden Kultainen Pippuri -kilpailussa palkittiin jälleen kuluneen vuoden aikana ilmestyneitä elintarvikealan tuotteita. Vuoden välipala-kategorian voittajaksi valikoitui viiden mahtavan finalistin joukosta…
Nyt minimoidaan hävikkiä: Mökkiaperitivo ja somen kohuvarret
Artikkelin on kirjoittanut ruokakirjoittaja Satu Koivisto. Sen lisäksi että Satu tuottaa herkullista ruokasisältöä Instagramissa ja blogissaan, hän on myös kokkiopiskelija,…
Mitä eroa on Ruisnapilla, Ruissipsillä ja Ruislastulla?
Kesän herkkutarjottimia suunnitellessa monet painivat tutun pulman ympärillä: Mitä eroa olikaan Ruisnapeilla, Ruissipseillä ja Ruislastuilla? Tässä blogitekstissä kerromme sinulle kaiken,…