Orvokki

Linkosuon sympaattinen lounasravintola Hermiankadulla. Ravintola sijaitsee, Technopoliksen kiinteistössä Hermia 1, toisessa kerroksessa. Ikkunoista avautuu kauniit maisemat Etelä-Hervannan maisemiin. Arkipäivisin Orvokki palvelee lounasasiakkaita, iltaisin ja viikonloppuisin tila on varattavissa yksityistilaisuuksiin. Ravintolassa on 140 asiakaspaikkaa istuen, rennommin tilaan mahtuu 200 asiakasta .

Menut illanviettoon


HUOM! Orvokki ei vastaanota käteistä maksuvälineenä.

Aukioloajat:

Ma-pe klo 8.00-13.45

Poikkeusaukioloajat:


Suljettu 6.1.2023

Hermiankatu 6–8
33720 Tampere
Katso sijainti kartalla

Puhelin 020 770 2451
Sähköposti: orvokki@linkosuo.fi
Ravintolapäällikkö: Hanna Saviranta

Linkosuon asiakaspalvelu- ja palautesivu

Aamukahville Orvokkiin

Ravintolastamme löydät lounaan lisäksi erilaisia kahvilatuotteita. Tuorekahvi porisee heti aamusta ja saatavilla on mm. sämpylöitä kahvin kaveriksi.

Lounas arkisin klo 10.30-13.30

Buffetlounas 11,50 €
Sis. lämpimän ruoan, salaatin, leivän, levitteen, ruokajuoman sekä kahvin ja keksin.

Keittolounas 9,80 €
Sis. keiton, salaatin, leivän, levitteen, ruokajuoman sekä kahvin ja keksin.

Keitto 8,40 €
Sis. keiton, leivän, levitteen, ruokajuoman sekä kahvin ja keksin.

Opiskelija- ja eläkeläisalennus -10 % lounaasta.
Lapset 1-4 v: 1 € / ikävuosi
Lasten lounas 5-11 v: 6,50 €

Lounaslista

Viikko 4

Maanantai 23.01.
Parmesanlihapullia, tomaattikastiketta ja basilikaöljyä VL,G
Chorizo-äyriäispaella ja sitruuna-aiolia L
Paahdetut valkosipulijuurekset M,G
Jauheliha-kaalikeitto M,G
Tiistai 24.01.
Täytetyt nyhtöpossupitaleivät M
Fetagratinoidut punajuuripihvit ja lehtikaalipestoa VL,G
Paistettua kaalia M,G
Chili-juustokeitto L,G
Keskiviikko 25.01.
Orvokin oma: Kebabmaustetut lihapullat L,G
– juustoiset jalapenoperunat L,G
Marokon tofu ja taivaallinen kastike M,G
Palsternakkaa, porkkanaa ja babypinaattia M,G
Perinteinen lihakeitto M,G
Torstai 26.01.
Maissipaneroitua kanaa ja buffalokastiketta M,G
– chimichurri-lohkoperunat
Halloum-kasvislämppärit Milanon leivästä VL
Paahdettua kukkakaalia ja lehtikaalia M,G
Kermainen kalakeitto L,G
Perjantai 27.01.
Pinaatti-fetatäytteiset kalapalat
– tilli-piparjuurikastike L,G
Juustoinen broilerilasagne VL
(Keittiöstä broileria currykastikkeessa L,G)
Parsakaalia ja vihreitä papuja M,G
Kukkakaalikeitto L,G

Lataa viikon 4 lounaslista PDF-tiedostona tästä ›

Viikko 5

Maanantai 30.01
Ylikypsää valkosipulipossua M,G
Munakoisopyöryköitä ja kukkakaalia masalakastikkeessa L,G
Paahdetut ruusukaalit
Tomaattikeittoa fetajuustolla VL,G
Tiistai 31.01
Texas Peten broileria L,G
Texmex-härkispastavuoka L
Palsternakkaa ja kukkakaalia
Kookos-myskikurpitsakeitto M,G
Keskiviikko 01.02
Orvokin oma: Marokkolaiset lihapullat L,G
Halloum-kasviscouscous
– minttu-tomaattisalsa
Appelsiini-kaneliglaseerattua porkkanaa ja bataattia
Mausteinen kanakeitto L,G
Torstai 02.02
Voissa paistetut muikut L (saa myös G)
– perunamuusi L,G ja remouladekastike M,G
Valkosipuliuunimakkara L,G
Yrttipaahdetut punajuuret
Kermainen herkkusienikeitto L,G
Perjantai 03.02
Possun niskaa olutkastikkeessa L
Vuohenjuusto-kasvispaistos VL,G
Timjami-hunajajuurekset
Punainen kalakeitto M,G

Lataa viikon 5 lounaslista PDF-tiedostona tästä ›

Kultainen Pippuri: Rouskis-välipalakorppu on vuoden välipala 2022!

Iltalehden Kultainen Pippuri -kilpailussa palkittiin jälleen kuluneen vuoden aikana ilmestyneitä elintarvikealan tuotteita. Vuoden välipala-kategorian voittajaksi valikoitui viiden mahtavan finalistin joukosta…

Kakut ja tilaustuotteet

Tutustu herkulliseen tuotevalikoimaamme ja tilaa tarjoilut juhlaan sekä arkeen kätevästi puhelimitse tai sähköpostitse.