Hertta

Tervetuloa nauttimaan herkullisesta lounaasta ja muista eväistä. Meiltä saa myös mukaan ostettua lounasta ja kahvilatuotteita toimistolle tai kotiin vietäväksi.

Linkosuon Ravintola Hertta on lounasravintola, joka soveltuu myös erilaisiin yritys- ja yksityistilaisuuksiin. Ravintola sijaitsee Hermian (Hermia 11) alueella aivan Hervannan valtaväylän varrella, Technopoliksen kiinteistössä. Ravintolasalissa on 135 asiakaspaikkaa sekä kesällä n. 40 asiakaspaikan terassi.

Ravintola Hertan menut illanviettoon

Tutustu muihin juhlatarjoiluihimme!


HUOM! Hertta ei vastaanota käteistä maksuvälineenä.

Aukioloajat:

Ma-pe: 08.00-15.00

Tila avoinna viikonloppuisin tilauksesta. Tila vuokrattavissa iltatilaisuuksiin myös arkisin.

Poikkeusaukiolot:

5.12. avoinna klo 8-14, ei aamupalaa
6.12. suljettu
23.12. avoinna klo 8-14, ei aamupalaa,
lounas klo 10:30-13:00
24.-26.12. suljettu
27.-30.12. avoinna klo 8-14, ei aamupalaa
6.1.2023 suljettu

Hermiankatu 1
33720 Tampere
Katso sijainti kartalla

Puhelin 020 770 2453
Sähköposti: hertta@linkosuo.fi
Ravintolapäällikkö: Kirsi Rinne

Linkosuon asiakaspalvelu- ja palautesivu

Liity kanta-asiakkaaksi

cardu.com/linkosuo

Löydät Linkosuon kanta-asiakasedut Cardu-sovelluksesta. Lataa Cardu ja lisää Linkosuon kanta-asiakaskortti Cardu lompakkoosi.
Cardun kautta pääset hyödyntämään lounaspassia. Saat leiman kaikista normaalihintaisista buffet-lounaista. Kuudestoista lounas ilmainen! Kaksi leimaa/päivä, passi on henkilökohtainen.

Lounas arkisin klo 10.30-13.30

Buffetlounas 10,80 €
Sis. lämpimän ruoan, salaatin, leivän, levitteen, ruokajuoman sekä kahvin ja keksin.

Chef-annos 10,80 €
Päivittäin vaihtuva annos Hertan grillistä. Sisältää salaatin, leivän, levitteen, ruokajuoman.

Keitto 8,20 €
Sis. keiton, leivän, levitteen, ruokajuoman sekä kahvin ja keksin.

Opiskelija- ja eläkeläisalennus -10 % lounaasta
Lapset 1–4 v: 1 € / ikävuosi
Lasten lounas 5–11 v: 6,50 €

Lounaslista

Viikko 49

Maanantai 05.12.
Ei aamupuuroa tänään!
Possun poskea bbq- punasipulikastikkeessa M, G
Smetanainen suolakurkku- Mifupata L, G
Keitto: Tulinen curry-kalakeitto
Tiistai 06.12.
HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ!
Keskiviikko 07.12.
Lime-sitruuna broileria L, G
– cajun perunat M, G
Härkis- hodarit
Keitto: Tofu-kasviskeitto M, G, VEG
Chef: Possun Tonkatsun tapaan ja nuudelit kasviksilla
Torstai 08.12.
Rapeat pinaatti-juusto täytteiset kalarullat & maalaiskermaperunat
Broileria lähi-idän tyyliin L, G
– kasvis- couscous
Keitto: Borssikeitto & smetanaa L, G
Chef: Boltsi- kasvispyörykät & puttanesca- pastaa
Perjantai 09.12.
Hertan riisipuuroa ja sekahedelmäkeittoa klo 8.00-9.30 á 4,90 €
Korean style crispy chicken M, G
Kasvismoussaka L, G
Keitto: Siskonmakkarakeitto M, G
Chef: Pannupihvi pekoni-sipuli höystöllä ja perunamuusia

Lataa viikon 49 lounaslista PDF-tiedostona tästä ›

Kuvia Hertasta

Nyt minimoidaan hävikkiä: Mökkiaperitivo ja somen kohuvarret

Artikkelin on kirjoittanut ruokakirjoittaja Satu Koivisto. Sen lisäksi että Satu tuottaa herkullista ruokasisältöä Instagramissa ja blogissaan, hän on myös kokkiopiskelija,…

Kakut ja tilaustuotteet

Tutustu herkulliseen tuotevalikoimaamme ja tilaa tarjoilut juhlaan sekä arkeen kätevästi puhelimitse tai sähköpostitse.