Hertta

Tervetuloa nauttimaan herkullisesta lounaasta ja muista eväistä. Meiltä saa myös mukaan ostettua lounasta ja kahvilatuotteita toimistolle tai kotiin vietäväksi.

Linkosuon Ravintola Hertta on lounasravintola, joka soveltuu myös erilaisiin yritys- ja yksityistilaisuuksiin. Ravintola sijaitsee Hermian (Hermia 11) alueella aivan Hervannan valtaväylän varrella, Technopoliksen kiinteistössä. Ravintolasalissa on 135 asiakaspaikkaa sekä kesällä n. 40 asiakaspaikan terassi.

Ravintola Hertan menut illanviettoon

Tutustu muihin juhlatarjoiluihimme!


HUOM! Hertta ei vastaanota käteistä maksuvälineenä.

Aukioloajat:

Ma-pe: 08.00-15.00

Tila avoinna viikonloppuisin tilauksesta. Tila vuokrattavissa iltatilaisuuksiin myös arkisin.

Aamiaista tarjolla vain etukäteen tilanneille, min. 10 hlöä

Hermiankatu 1
33720 Tampere

Katso sijainti kartalla

Puhelin 020 770 2453
Sähköposti: hertta@linkosuo.fi
Ravintolapäällikkö: Kirsi Rinne

Linkosuon asiakaspalvelu- ja palautesivu

Liity kanta-asiakkaaksi

cardu.com/linkosuo

Löydät Linkosuon kanta-asiakasedut Cardu-sovelluksesta. Lataa Cardu ja lisää Linkosuon kanta-asiakaskortti Cardu lompakkoosi.
Cardun kautta pääset hyödyntämään lounaspassia. Saat leiman kaikista normaalihintaisista buffet-lounaista. Kuudestoista lounas ilmainen! Kaksi leimaa/päivä, passi on henkilökohtainen.

Lounas arkisin klo 10.30-13.30

Buffetlounas 11,50 €
Sis. lämpimän ruoan, salaatin, leivän, levitteen, ruokajuoman sekä kahvin ja keksin.

Chef-annos 11,50 €
Päivittäin vaihtuva annos Hertan grillistä. Sisältää salaatin, leivän, levitteen, ruokajuoman.

Keitto 8,40 €
Sis. keiton, leivän, levitteen, ruokajuoman sekä kahvin ja keksin.

Opiskelija- ja eläkeläisalennus -10 % lounaasta
Lapset 1–4 v: 1 € / ikävuosi
Lasten lounas 5–11 v: 6,50 €

Lounaslista

Viikko 12

Maanantai 20.03.
Lammaskofta- pyörykät L (sis.possua)
Kesäkurpitsa- munakoiso muhennos M, VEG
Keitto: Parsakaali- juustokeitto L, G
Chef: Hedelmäinen broilersalaatti, yrttinen vinaigrette kastike M, G
Tiistai 21.03.
Aamupalaa tarjolla klo 8.00-9.30 á 8,50 €
Broileria Pohjois- Afrikan tyyliin M, G
Tomaattinen Shaksuka- linssipata M, G (sis. kananmuna)
– pinaatti couscous
Keitto: Maissi- chowder keitto ja juures creme L, G
Chef: Naudan lihapyöryköitä, pippurikastiketta ja perunamuusia L, G
Keskiviikko 22.03.
Vietnamilainen karamellikana M, G
Pähkinäinen tofuwok nuudeleilla M (saa myös M, G, VEG keittiöstä)
Keitto: Kermainen kalakeitto L, G
Chef: Naudan paistia, tumma valkosipulikastike ja paahdetut perunat M, G
Torstai 23.03.
Mureaa possua caponata- tyyliin M, G
– parmesan perunat VL, G
Basilikainen kasvisgratiini L, G
Keitto: Lehtikaalikeitto L, G
Chef: Rapeaa chilikalaa, lämmin maalaisperunasalaatti ja lime jogurttia L
Perjantai 24.03.
Fish & chips, punasipulivinaigrette, sitruuna-aioli M, G
Setsuanin broileria M, G
Keitto: Siskonmakkarakeitto M, G
Chef:Parmesan broileria kasvispedillä L

Lataa viikon 12 lounaslista PDF-tiedostona tästä ›

Kuvia Hertasta

Linkosuo-yhtiöt tiivistää keskinäistä yhteistyötä

1.2.2023 alkaen Linkosuon Leipomo Oy:n toimitusjohtaja Jyrki Karlsson ottaa vastuulleentoimitusjohtajan tehtävän koko Linkosuo-yhtiöiden organisaatiossa. Jatkossa hän toimii myös Linkosuon Kahvila…

Kakut ja tilaustuotteet

Tutustu herkulliseen tuotevalikoimaamme ja tilaa tarjoilut juhlaan sekä arkeen kätevästi puhelimitse tai sähköpostitse.