Hertta

Tervetuloa nauttimaan herkullisesta lounaasta ja muista eväistä. Meiltä saa myös mukaan ostettua lounasta ja kahvilatuotteita toimistolle tai kotiin vietäväksi.

Linkosuon Ravintola Hertta on lounasravintola, joka soveltuu myös erilaisiin yritys- ja yksityistilaisuuksiin. Ravintola sijaitsee Hermian (Hermia 11) alueella aivan Hervannan valtaväylän varrella, Technopoliksen kiinteistössä. Ravintolasalissa on 135 asiakaspaikkaa sekä kesällä n. 40 asiakaspaikan terassi.

Ravintola Hertan menut illanviettoon

Tutustu muihin juhlatarjoiluihimme!

Aukioloajat:

Ma-pe: 08.00-15.00

Poikkeusaukioloajat:
24.6. suljettu

27.6.-31.7. avoinna:
Ma-pe klo 8.00-14.00 (Lounas klo 10.30-13)

Tila avoinna viikonloppuisin tilauksesta. Tila vuokrattavissa iltatilaisuuksiin myös arkisin.

Hermiankatu 1
33720 Tampere
Katso sijainti kartalla

Puhelin 020 770 2453
Sähköposti: hertta@linkosuo.fi
Ravintolapäällikkö: Kirsi Rinne

Linkosuon asiakaspalvelu- ja palautesivu

Liity kanta-asiakkaaksi

cardu.com/linkosuo

Löydät Linkosuon kanta-asiakasedut Cardu-sovelluksesta. Lataa Cardu ja lisää Linkosuon kanta-asiakaskortti Cardu lompakkoosi.
Cardun kautta pääset hyödyntämään lounaspassia. Saat leiman kaikista normaalihintaisista buffet-lounaista. Kuudestoista lounas ilmainen! Kaksi leimaa/päivä, passi on henkilökohtainen.

Lounas arkisin klo 10.30-13

Buffetlounas 10,50 €
Sis. lämpimän ruoan, salaatin, leivän, levitteen, ruokajuoman sekä kahvin ja keksin.

Chef-annos 10,50 €
Päivittäin vaihtuva annos Hertan grillistä. Sisältää salaatin, leivän, levitteen, ruokajuoman.

Keitto 7,90 €
Sis. keiton, leivän, levitteen, ruokajuoman sekä kahvin ja keksin.

Opiskelija- ja eläkeläisalennus -10 % lounaasta
Lapset 1–4 v: 1 € / ikävuosi
Lasten lounas 5–11 v: 6,50 €

Lounaslista

Viikko 32

Maanantai 08.08
Rapea valkosipuli-kalafilee & valkosipulivoi L
-ruohosipuli-tilli perunamuusi L, G sekä kalastajan kylmäkastike
Chorizo-naudanlihapata M,G
Keitto:Tofu-kasviskeitto M,G
Chef’s menu: Broilersalaatti paahdetulla punajuurella M,G
Tiistai 09.08
Vietnamilainen karamellikana M, G (sis äyriäistä)
-kasvis-nuudelit M
Kukkakaali wingsit & curry-jogurtti L,G
Keitto: Naudanliha gulassikeitto M,G
Chef’s menu: Hollandaise uunikalaa & kirsikkatomaatteja sekä yrttiperunaa G
Keskiviikko 10.08
Naudan pannupihviä viherpippurikastikkeessa L,G
Juures- pyttipannu dijon raidalla L,G
Keitto: Chili-bataattikeitto M,G,VEG
Chef’s menu: Broilerin boneless wing,buffalo kastike & röstiperunaa L,G
Torstai 11.08
Kala-katkarapu kasari L,G
Pepperoni-paprika pastavuoka L
Keitto: Koskenlaskijan broilerkeitto L,G
Chef’s menu: Seitan vebab pitaleipä & coleslaw VEG
Perjantai 12.08
Nacho-chili kuorrutettua broilerinrintaa M,G
-avokado tsatsiki L,G
Punajuuri-punakaalipaistos L,G
Keitto: Kurkuma-katkarapukeitto M,G
Chef’s menu: Porsaan lehtipihviä, Aurajuustoa & kasviksia L,G

Lataa viikon 32 lounaslista PDF-tiedostona tästä ›

Viikko 33

Maanantai 15.08
Possun poskea tummalla timjami-puolukka- kastikkeella M, G
– paahdettua porkkanaa ja lanttua
Punajuuripihvit vuohenjuusto kuorrutteella VL, G
Keitto:Bataatti-broilerkeitto L, G
Chef’s menu: Rapeaa chilikalaa & valkosipuli kermaperunoita
Tiistai 16.08
Wasabi silakat L, G
Teriyaki possu wokki M, G
– jasmiiniriisiä
Keitto: Paahdettu juuressosekeitto L, G
Chef’s menu: Broilerin rintaa,chimichurri kastiketta & chili kasviksia M,G
Keskiviikko 17.08
Paahdettua broileria valkosipulikastikkeessa L, G
– yrttistä kauraa
Meksikolaiset kasvispihvit & raitajuuri tsatsiki
Keitto: Bouillabaise keitto M, G
Chef’s menu: Riistakäristystä,perunamuusia & puolukka survosta L,G
Torstai 18.08
Lamminpään lumous L, G
-Sitruuna-yrtti rub perunoita M,G
Härkis-kasvis kaalilaatikko M, G
Keitto:Aasialainen kanakeitto M, G
Chef’s menu:Kermaista uunikalaa,haudutettua fenkolia & sitruunaa L,G
Perjantai 19.08
Fish and chips tuunatuilla ranskanperunoilla & punasipuli vinegretti
Broilerin siivet texaxpete kastikkeella M,G
-aurajuustodippi L,G
Keitto: Linssi- tomaattikeitto L, G
Chef’s menu:Parsakaali wings,paahdettua paprikaa&risottoa L,G

Lataa viikon 33 lounaslista PDF-tiedostona tästä ›

Kuvia Hertasta

Nyt minimoidaan hävikkiä: Mökkiaperitivo ja somen kohuvarret

Artikkelin on kirjoittanut ruokakirjoittaja Satu Koivisto. Sen lisäksi että Satu tuottaa herkullista ruokasisältöä Instagramissa ja blogissaan, hän on myös kokkiopiskelija,…

Kakut ja tilaustuotteet

Tutustu herkulliseen tuotevalikoimaamme ja tilaa tarjoilut juhlaan sekä arkeen kätevästi puhelimitse tai sähköpostitse.