Hertta

Tervetuloa nauttimaan herkullisesta lounaasta ja muista eväistä. Meiltä saa myös mukaan ostettua lounasta ja kahvilatuotteita toimistolle tai kotiin vietäväksi.

Linkosuon Ravintola Hertta on lounasravintola, joka soveltuu myös erilaisiin yritys- ja yksityistilaisuuksiin. Ravintola sijaitsee Hermian (Hermia 11) alueella aivan Hervannan valtaväylän varrella, Technopoliksen kiinteistössä. Ravintolasalissa on 135 asiakaspaikkaa sekä kesällä n. 40 asiakaspaikan terassi.

Tutustu juhlatarjoiluihimme!


HUOM! Hertta ei vastaanota käteistä maksuvälineenä.

Aukioloajat:

Ma-to: 08.00-15.00 Pe: 08.00-14.00

Aamupuuro 1,80 € (ma-pe klo 8.00-9.30)

Tila avoinna viikonloppuisin tilauksesta. Tila vuokrattavissa iltatilaisuuksiin myös arkisin.

Aamiaista tarjolla vain etukäteen tilanneille, min. 10 hlöä

Hermiankatu 1
33720 Tampere

Katso sijainti kartalla

Puhelin 020 770 2453
Sähköposti: hertta@linkosuo.fi
Ravintolapäällikkö: Kirsi Rinne

Linkosuon asiakaspalvelu- ja palautesivu

Liity kanta-asiakkaaksi

cardu.com/linkosuo

Löydät Linkosuon kanta-asiakasedut Cardu-sovelluksesta. Lataa Cardu ja lisää Linkosuon kanta-asiakaskortti Cardu lompakkoosi.
Cardun kautta pääset hyödyntämään lounaspassia. Saat leiman kaikista normaalihintaisista buffet-lounaista. Kuudestoista lounas ilmainen! Kaksi leimaa/päivä, passi on henkilökohtainen.

Lounas arkisin klo 10.30-13.30

Buffetlounas 11,90 €
Sis. lämpimän ruoan, salaatin, leivän, levitteen, ruokajuoman sekä kahvin ja keksin.

Chef-annos 11,90 €
Päivittäin vaihtuva annos Hertan grillistä. Sisältää salaatin, leivän, levitteen, ruokajuoman.

Keitto 8,60 €
Sis. keiton, leivän, levitteen, ruokajuoman sekä kahvin ja keksin.

Keittolounas 9,90 €

Sis. keiton, salaatin, leivän, levitteen, ruokajuoman sekä kahvin ja keksin

Opiskelija- ja eläkeläisalennus -10 % lounaasta
Lapset 1–4 v: 1 € / ikävuosi
Lasten lounas 5–11 v: 6,50 €

Lounaslista

Viikko 39

Maanantai 25.09.
Broileria chili-mango kastikkeessa L, G (saa M, G keittiöstä)
Juusto- creme fraiche kuorrutteiset kasvispihvit
tomaatilla ja avokadolla L, G (sis. soija)
Keitto: Sieni- kasvis seljanka M, G
Chef: Hertan jättilihapullat, pippurikastike ja perunamuusi L, G
Tiistai 26.09.
Aamupalaa tarjolla klo 8.00-9.30 á 8,50 €
Sisilialaista porsaan potkaa M,G & parmesania VL,G
Pinaattipastaa yrttikastikkeella L,KASVIS
Keitto: Toscanalainen kasvis-papukeitto M,G,VEG
Chef: Sitruunaista Broilerin rintaa & paahdettua perunaa L,G
Keskiviikko 27.09.
Pinaatti-juusto täytteinen kalarulla & perunasosetta
New way makkarapannu L,G (sis,sinappi)
Keitto: Tofu- curry keitto M,G,VEG
Chef: Korean style crispy chicken & paistettua riisiä kasviksilla M
KASVISRUOKA KEITTIÖSTÄ
Torstai 28.09.
Aamupalaa tarjolla klo 8.00-9.30 á 8,50€
Marakes broileria L,G
Punajuuri-vuohenjuustopaistos KASVIS,VL,G
Keitto: Jauheliha-kaalikeitto M,G
Chef: Aurajuustotäytteinen possunpihvi & juureksia, maustevoi L,G
Perjantai 29.09.
Pestoista uunikalaa L,G
Chorizopyörykät paprikakastikkeessa L,G
Keitto: Punajuurisosekeitto KASVIS,L,G
Chef: Palak paneer leipäjuustolla KASVIS,L

Lataa viikon 39 lounaslista PDF-tiedostona tästä ›

Viikko 40

Maanantai 02.10
Mausteinen kebab pannu,jalopenoja & aioli raita M,G
-lohkoperunat
Nasi goren tofulla M,G,VEG
Keitto: Rakuuna porkkanasose keitto L,G,KASVIS
Chef’s menu: Kauraleivitettyä silakkapihviä,kapralo majoneesi & ruohosipuli muusi L
Tiistai 03.10
OKTOBERFEST!
Rapeaa broileria & jalopeno fraiche L,G
-juustoperunat & haudutettua hapankaalia
Oktober hot dog maakarin bratwurstista M (saa VEG keittiöstä)
Keitto: Chili-kurpitsa sose keitto M,G,VEG
Chef’s menu: Riistakäristystä,rapeaa pekonia,muusia & puolukkaa L,G
Saatavilla tuoreita prezeleitä & talon leipää
Keskiviikko 04.10
OKTOBERFEST!
Porsaan niskaa pekoni-omena höystöllä & rosmariini perunat L,G
Broiler-juures pyttipannu & dijon raidalla L,G (saa VEG)
Keitto: Olut-juustokeitto L,G & ruis krutongit L
Chef’s menu: Prezel kuorrutteista broilerin rintaa & kasvis muhennosta L,G
Saatavilla tuoreita prezeleitä & jälkiruuaksi pappilan hätävaraa VL ( saa G)
Torstai 05.10
Savumuikku pasitosta & tilli öljy L,G
Porsaan ulkofilepihviä & bearnaise kastikkeella G
-Kirvelillä maustetut porkkanat
Keitto: Broiler kurpitsakeitto L,G
Chef’s menu: Seitan kasvis burgeri tsatsikilla & ranskanperunat VEG
Perjantai 06.10
Kana gyros slider linkosuon milanon leivästä M
Härkis nacho pelti & cheddar kastiketta L,G
Keitto: Tandoorilla maustettu linssi tomaattikeitto M,G,VEG
Chef’s menu: Mureaa nautaa,pippurituorejuustoa & paistettua perunaa ja herkkusieniä L,G

Lataa viikon 40 lounaslista PDF-tiedostona tästä ›

Kuvia Hertasta

Uusi raikas ilme: Ruis- ja Kaurasipsit saavat uudet pakkaukset!

ruissipsi, pakkaus

Olemme innoissamme, kun saamme esitellä klassikkotuotteemme ruis- ja kaurasipsien uudet pussit! Sipsit ovat saaneet uuden raikkaan ja aurinkoisen päivityksen pakkauksiinsa. Nyt…

Kakut ja tilaustuotteet

Tutustu herkulliseen tuotevalikoimaamme ja tilaa tarjoilut juhlaan sekä arkeen kätevästi puhelimitse tai sähköpostitse.