Hertta

Tervetuloa nauttimaan herkullisesta lounaasta ja muista eväistä. Meiltä saa myös mukaan ostettua lounasta ja kahvilatuotteita toimistolle tai kotiin vietäväksi.

Linkosuon Ravintola Hertta on lounasravintola, joka soveltuu myös erilaisiin yritys- ja yksityistilaisuuksiin. Ravintola sijaitsee Hermian (Hermia 11) alueella aivan Hervannan valtaväylän varrella, Technopoliksen kiinteistössä. Ravintolasalissa on 135 asiakaspaikkaa sekä kesällä n. 40 asiakaspaikan terassi.

Tutustu juhlatarjoiluihimme!


HUOM! Hertta ei vastaanota käteistä maksuvälineenä.

Aukioloajat:

Ma-to: 08.00-15.00 Pe: 08.00-14.00

Tila avoinna viikonloppuisin tilauksesta. Tila vuokrattavissa iltatilaisuuksiin myös arkisin.

Aamupuuro 2,00 € (ma-pe klo 8.00-9.30)

Aamiaista tarjolla vain etukäteen tilanneille, min. 10 hlöä

Hermiankatu 1
33720 Tampere

Katso sijainti kartalla

Puhelin 020 770 2453
Sähköposti: hertta@linkosuo.fi
Ravintolapäällikkö: Kirsi Rinne

Linkosuon asiakaspalvelu- ja palautesivu

Liity kanta-asiakkaaksi

cardu.com/linkosuo

Löydät Linkosuon kanta-asiakasedut Cardu-sovelluksesta. Lataa Cardu ja lisää Linkosuon kanta-asiakaskortti Cardu lompakkoosi. Kanta-asiakaskorttia näyttämällä saat normaalihintaisesta 13,10 € lounaasta alennuksen! Kysy lisää niin autamme mielellämme!


Lounas arkisin klo 10.30-13.30

Buffetlounas 13,10 €
Sis. lämpimän ruoan, salaatin, leivän, levitteen, ruokajuoman sekä kahvin ja keksin.

Chef-annos 13,10 €
Päivittäin vaihtuva annos Hertan grillistä. Sisältää salaatin, leivän, levitteen, ruokajuoman.

Keitto 8,80 €
Sis. keiton, leivän, levitteen, ruokajuoman sekä kahvin ja keksin.

Keittolounas 10,10 €

Sis. keiton, salaatin, leivän, levitteen, ruokajuoman sekä kahvin ja keksin

Opiskelija- ja eläkeläisalennus -10 % lounaasta
Lapset 1–4 v: 1 € / ikävuosi
Lasten lounas 5–11 v: 7,50 €

Lounaslista

Viikko 9

Maanantai 26.02.
Tempura turskaa & lime majoneesi(sis. sinappi ja kananmuna)
-perunamuusi L,G
Juustoinen riista- juureskiusaus & puolukkaa L, G (sis. selleri)
Keitto: Appelsiini- broilerikeitto M, G
Chef’s menu: Talon jauhelihamureketta, pippurikastiketta
& lohkoperunat sekä värikästä porkkanaa L, G (sis. soija, kananmuna & sinappi)
Vegaani ruoka keittiöstä: Falafelpyörykät Satay- kastikkeessa & kasvis nuudelit M, VEG (sis. pähkinää)

Tiistai 27.02.
Aamupalaa tarjolla klo 8.00-9.30 á 8,50 €
Espanjalaistyylistä naudan chuck rollia & patatas bravas- perunat M, G
Seitan-kasvispaella & vegaaninen lime aioli M, VEG
Keitto: Kookoksinen inkivääri-palsternakkasosekeitto M, G, VEG
Chef’s menu: Sitruuna- smetana uunikalaa, pariisin tilli- voi perunat
& hunajaiset porkkanat L, G
Jälkiruuaksi marjainen rahka-mousse L, G (sis. liivate)
Keskiviikko 28.02.
Maissikanaa chipotle kastikkeella M, G ( sis. soija)
– chimichurri- paahdettua perunaa M, G
Halloumi sliderit linkosuon Milanon leivästä KASVIS (sis. kananmuna, sinappi)
Keitto: Chilinen kurpitsakeitto L, G, KASVIS
Chef: Fish and chips Hertan tyyliin L (sis. sinappi& kananmuna)
Torstai 29.02.
Broileria Kung pao tyyliin & maustettu basmatiriisi M, G (sis. soija, pähkinä & äyriäinen)
Japanilaiset okonomiyaki kaaliröstit & sriracha majoneesi M, G, KASVIS (sis. soija & kananmuna)
Keitto: Tomaattinen bataattisosekeitto M, G, VEG
Chef’s menu: Nyhtöpossu burgeri jalapenoilla sekä lankkuperunat M & soosi baari
Perjantai 01.03.
Paneroitua porsaanpihviä texas kastikkeessa L & maalaiskermaperunat L, G
Kasvis melanzane härkiksellä L, G, KASVIS ( Saa VEG)
Keitto: Pähkinäinen porkkanasosekeitto M, G, VEG
Chef’s menu: Paahdettua broilerin rintaa, mojo rojo kastiketta & valkosipuli paahdetut kasvikset M, G

Lataa viikon 9 lounaslista PDF-tiedostona tästä ›

Viikko 10

Maanantai 04.03
Appelsiini-chili broileria M, G (sis. soija)
Sitruunainen kikherne-kukkakaali paistos L, G, KASVIS
Keitto: Juuressosekeitto L, G, KASVIS
Chef’s menu: Paahdettua porsaan lapaa, röstiperunoita & valkosipulikastiketta L, G
Tiistai 05.03
Juustoinen jauheliha lasagne & timjami juurekset L
Butter chicken & basmatiriisi L, G
Keitto: Kookoksinen linssi-kasviskeitto M, G, KASVIS
Chef’s menu: Pariloitua lohta, kauden kasviksia & paholaisenhilloa M, G
Jälkiruuaksi talon mokkapalat L
Keittiöstä kasvislasagne!
Keskiviikko 06.03
Jamaikalainen Jerk broileri & kookoksinen papuriisi M, G
Maapähkinäinen Panang- kasviscurry M, G, VEG (sis. soija)
Keitto: Kurkuma kukkakaalikeitto L, G, KASVIS
Chef’s menu: Karjalanpaistia, puolukkaa & perunamuusia L, G
Torstai 07.03
Teriyaki glaseerattua possua M, G (sis. soija)
Haukipyörykät & tilli creme L,G
Keitto: Paahdettu paprika-tomaattikeitto M,G,VEG
Chef’s menu: Caesar salaatti broilerin rinnalla
& parmesan sipsit VL (sis. kananmuna ja sinappi)
Keittiöstä teriyaki-tofu pannu M,G,VEG
Perjantai 08.03
Hertan popcorn- kuorrutteista broileria & jalapeno fraichea L ( saa M, G)
Juustolla gratinoidut kasvisleivät L ( saa VEG)
Keitto: Mausteinen vegenakkikeitto M, G
Chef’s menu: Bratwurst hodarit, coleslaw & cheddar tuunatut ranskanperunat L

Lataa viikon 10 lounaslista PDF-tiedostona tästä ›

Kuvia Hertasta

Lakkojen vaikutukset Linkosuon ravintoloissa & kahviloissa

Hyvä asiakkaamme!Poliittisten yleislakkojen vuoksi tuotevalikoimissamme saattaa olla muutoksia ja puutteita 12.-16.2.2024.Lakon vaikutukset saattavat näkyä vielä viikolla 8.Pahoittelemme mahdollisia muutoksia ruokalistoissamme…

Kakut ja tilaustuotteet

Tutustu herkulliseen tuotevalikoimaamme ja tilaa tarjoilut juhlaan sekä arkeen kätevästi puhelimitse tai sähköpostitse.