Tervetuloa nauttimaan herkullisesta lounaasta ja muista eväistä. Meiltä saa myös mukaan ostettua lounasta ja kahvilatuotteita toimistolle tai kotiin vietäväksi.
Linkosuon Ravintola Hertta on lounasravintola, joka soveltuu myös erilaisiin yritys- ja yksityistilaisuuksiin. Ravintola sijaitsee Hermian (Hermia 11) alueella aivan Hervannan valtaväylän varrella, Technopoliksen kiinteistössä. Ravintolasalissa on 135 asiakaspaikkaa sekä kesällä n. 40 asiakaspaikan terassi.
Ravintola Hertan menut illanviettoon
Tutustu muihin juhlatarjoiluihimme!
Aukioloajat:
Ma-pe: 08.00-15.00
Poikkeusaukioloajat:
26.5. suljettu
24.6. suljettu
27.6.-31.7. avoinna:
Ma-pe klo 8.00-14.00 (Lounas klo 10.30-13)
Tila avoinna viikonloppuisin tilauksesta. Tila vuokrattavissa iltatilaisuuksiin myös arkisin.
Hermiankatu 1
33720 Tampere
Katso sijainti kartalla
Puhelin 020 770 2453
Sähköposti: hertta@linkosuo.fi
Ravintolapäällikkö: Kirsi Rinne
Liity kanta-asiakkaaksi
Löydät Linkosuon kanta-asiakasedut Cardu-sovelluksesta. Lataa Cardu ja lisää Linkosuon kanta-asiakaskortti Cardu lompakkoosi.
Cardun kautta pääset hyödyntämään lounaspassia. Saat leiman kaikista normaalihintaisista buffet-lounaista. Kuudestoista lounas ilmainen! Kaksi leimaa/päivä, passi on henkilökohtainen.
Lounas arkisin klo 10.30-13.30
Buffetlounas 10,50 €
Sis. lämpimän ruoan, salaatin, leivän, levitteen, ruokajuoman sekä kahvin ja keksin.
Chef-annos 10,50 €
Päivittäin vaihtuva annos Hertan grillistä. Sisältää salaatin, leivän, levitteen, ruokajuoman.
Keitto 7,90 €
Sis. keiton, leivän, levitteen, ruokajuoman sekä kahvin ja keksin.
Eläkeläislounas: 9,10 €
Lapset 1–4 v: 1 € / ikävuosi
Lasten lounas 5–11 v: 6,50 €
Lounaslista
- Maanantai 16.05
- Porsaan ulkofilepihvit dijon-kermakastikkeessa L,G
– hunajaiset ruusukaalit & paahdettua yrttiperunaa M,G
Välimerellinen kasvispata L,G
Keitto: Sisilialainen kanakeitto M,G
Chef’ menu: Chilikalaa & maalaissalaattia M - Tiistai 17.05
- Broiler kookospannu L, G
-jasminriisi & Naanleipää
Juustoiset kasvisburgerit L
Keitto: Savumuikkukeitto L,G
Chef’s menu: Porsaan leikettä, bearnaise kastiketta & paistettuja kasviksia - Keskiviikko 18.05
- Cajun lohipaella & aioli M,G
Basilika broileria L,G
Keitto: Inkiväärillä maustettu kasvis-nuudeli keitto M
Chef’s menu: Risotto täytteiset paprikat &Paahdettua sahrami perunaa L,G
- Torstai 19.05
- Talon ahvenmureke pihvit L,G
-Tomaatti fraiche kastike & smetanaiset hölskyperunat L,G
Aurajuusto- possupata L,G
Keitto :Chili-bataatti keitto M,G,VEG
Chef’ menu: Rapea kana-pekoni burgeri & ranskanperunat L
Kasvisruoka keittiöstä! - Perjantai 20.05
- Korean style pork M, G
-kasvinuudelit
Härkis-nacho supreme & cheddarjuustoa L,G, kasvis
Keitto: Juustoinen kanakeitto L, G
Chef’s menu: Sitruunaleivitettyä kalaa, paahdettuja juurikkaita & aiolia L
Viikko 20
Kuvia Hertasta
Mannakorven Markkinat 6.5.

Perinteiset Mannakorven Markkinat järjestetään 6.5.2022 klo 11-17 Linkosuolla. Ihana palata markkinoille kolmen vuoden tauon jälkeen! Markkinoilla on mm: Pellikan Puutarha…
Kakut ja tilaustuotteet

Tutustu herkulliseen tuotevalikoimaamme ja tilaa tarjoilut juhlaan sekä arkeen kätevästi puhelimitse tai sähköpostitse.