Liiketoimintamme

Linkosuo vastaa liiketoiminnallaan moniin erilaisiin asiakastarpeisiin. Lounasravintolamme ja kahvilamme palvelevat Pirkanmaan ja pääkaupunkiseudun alueilla tarjoten maistuvia salaatteja, kotiruokalounaita ja Linkosuon oman leipomon herkkuja. Erityisen tunnettuja olemme maukkaasta kuivaleivästämme, josta valmistettuja tuotteitamme viedään myös muihin Pohjoismaihin ja Baltiaan. Leipomo- ja kahvilatoiminnan lisäksi Linkosuon juhlapalvelut auttaa ikimuistoisten tilaisuuksien järjestämisessä.

Linkosuo on yli 85-vuotias perheyritys, jonka liiketoiminnasta vastaa edelleen perustajasuku. Jatkamme perustajiemme Aarne ja Elsa Linkosuon maukasta missiota, joka alkoi Tampereella vuonna 1936.

Linkosuo Oy – herkullista elämää rakentamassa

Linkosuo Oy omistaa Linkosuon Leipomo Oy:n ja Linkosuon Kahvila Oy:n. Työllistämme noin 200 työntekijää. Linkosuon Leipomo sekä Kahvila Oy:n tuotantokeittiö, konditoria ja tehtaanmyymälä sijaitsevat Kangasalla. Linkosuon kahvilat (7 kpl), lounasravintolat (5 kpl) ja henkilöstöravintolat (6 kpl) palvelevat pääosin Tampereen alueella.

Olemme leipomoteollisuuden edelläkävijä Suomessa ja jatkamme uudistumista tällä osa-alueella. Linkosuon leipomo on kehittynyt tuoretuotteiden lisäksi erityisesti kuivaleipätuotteiden erityisosaajaksi, ja leipomotoiminnan strategisen tavoitteena onkin olla kansainvälinen snack- ja välipalayritys. Panostamme myös vastuullisuuteen, tarkemmin voit lukea aiheesta vuosittaisesta vastuullisuusraportistamme. Suosimme kotimaisia makuja ja lähituotantoa. Tähän tavoitteeseen pääsemme yhdessä tarkkaan valittujen alkutuottajien ja tavarantoimittajien kanssa.

Linkosuon Leipomo Oy:lle on myönnetty Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) tukea Kansainvälisen luomu snacks-tuotekonseptin kehittämiseksi kasvavaan Euroopan markkinaan. Hankkeessa on tavoitteena kehittää kuluttajakysyntään vastaava tuotekonsepti, validoida luomutuotteiden valmistusprosessi, vertailla ja valita liiketoimintamallit sekä suunnitella myynnin johtamisen malli.