Ravintolapalvelut yrityksille

Tarvitsetko ravintolakumppania tiloihisi?

Linkosuo tarjoaa henkilöstöravintolapalveluita yrityksille pitkällä elintarvike- ja ravintola-alan kokemuksella. Olemme täysin kotimainen perheyritys, jolle asiakaspalvelu on aina etusijalla. Panostamme korkeaan laatuun ja aidosti herkullisiin makuelämyksiin – tavoitteenamme on tarjota henkilöstöravintoloissamme joka päivä niin maittavaa lounasta, että se jo yksinään voittaa etätyöpäivän kotona.

Asiantuntijoidemme avulla räätälöimme juuri teidän tarpeitanne vastaavan, viihtyisän konseptikokonaisuuden.

Löydä meiltä ratkaisut monipuolisiin tarpeisiin:

  • Ravintolapalvelut
  • Itsepalvelukioski
  • Aulapalvelut 
  • Kokous-, tapahtuma-, ja juhlatarjoilut
  • Kahvilapalvelut

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää:
Sari Fiessinger, Ketjupäällikkö
puh. 0401455148
sari.fiessinger@linkosuo.fi

Linkosuo ravintolakumppanina

Linkosuo avasi ensimmäisen toimipisteensä Tampereelle jo vuonna 1936. Siitä lähtien olemme olleet yksi Pirkanmaan tunnetuimpia kahvila- ja ravintolatoimijoita. Meillä on useita ravintola- ja kahvilatoimipisteitä Pirkanmaan ja pääkaupunkiseudun alueella.

Linkosuon on tunnettu myös päivittäistavarakaupoissa myytävistä tuotteistaan, esimerkiksi Ruissipseistä ja Varrasleivistä. Olemme markkinajohtajia leivottujen snacksien kategoriassa ja meillä on vientiä useisiin Euroopan maihin.  Lisäksi oma tuotantokeittiömme valmistaa käsityönä herkullisia take away-tuotteita, joita myydään päivittäistavarakaupoissa Pirkanmaalla.

Linkosuo on monipuolinen kumppani, joka on sopivan kokoinen toimiakseen ketterästi ja joustavasti erilaisissa tilanteissa.

Tutustu ravintoloihimme ja kahviloihimme