Roosa nauha -kampanjaan osallistuminen edistää syöpätutkimusta

Välittäminen ja läheisen auttaminen ovat tänä päivänä entistä tärkeämpää. Meillä Linkosuolla vastuullisuus ja lähimmäisestä välittäminen on aina ollut osa perusarvojamme. Tämän takia olemme päättäneet olla mukana tämän vuoden Syöpäsäätiön Roosa nauha keräyksessä.

Syöpä koskettaa meitä kaikkia jollakin tavalla ja tästä syystä haluamme olla tukemassa Syöpäsäätiön arvokasta työtä syövänvastaisessa tutkimustyössä. Syöpäsäätiön kallisarvoinen työ naisten rintasyöpätutkimukseen on auttanut tuhansia naisia selättämään rintasyövän. Tänä vuonna keräys laajenee koskettamaan kaikkia syöpätutkimuksia. Toiveenamme on, että tulevaisuudessa yksikään suomalainen ei menehtyisi syöpään.

Missiomme on yhdistää nautiskelu ja itsestään huolehtiminen. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaamme voivat nauttia tuotteitamme hyvällä omalla tunnolla. Vastuulliset ratkaisut jokapäiväisissä valinnoissamme ovat meille ja asiakkaillemme tärkeitä asioita. Tämä teema innosti meitä kehittämään Roosa nauha -aiheisen uuden tuotteen: KauraSipsi Roosa Vadelman. Roosa Vadelma on väriltään kauniin vaaleanpunainen ja maultaan raikkaan vadelmainen. Lahjoitamme kaikista tänä vuonna myydyistä Roosa Vadelma KauraSipseistä 20 senttiä Syöpäsäätiölle. Tuotteessamme on Roosa nauha -tunnus.

Tehdään yhdessä hyvää! 

Linkosuon Leipomo Oy
Timo Jänne
Toimitusjohtaja
Yhteystiedot: p. 0500 624 766 tai timo.janne@linkosuo.fi

Linkosuo on vuonna 1936 perustettu suomalainen perheomisteinen yritys. Toimimme leipomo- ja kahvilaliiketoiminnassa ja työllistimme 220 työntekijää vuonna 2019. Valmistamme kaikki tuotteemme Kangasalla sijaitsevassa leipomossamme. Käyttämämme vilja on 100 % suomalaista.