Avaamme ensimmäisen kohteemme pääkaupunkiseudulle

Linkosuon Kahvila Oy laajentaa toimintaansa Pirkanmaan ulkopuolella ja avaa ensimmäisen kohteensa pääkaupunkiseudulle. Ensimmäinen kohde aukeaa Espooseen Technopoliksen Innopoli 3:n kampukselle elokuussa 2021.

”Korona on vauhdittanut ajatuksiamme pääkaupunkiseudulle laajentumisesta ja olemme ylpeitä avatessamme uuden ravintolakohteen pitkäaikaisen yhteistyökumppanimme Technopoliksen tiloihin. Haluamme tuoda pääkaupunkiseudulle Linkosuon vahvan ja perinteikkään ravintola- ja kahvilabrändin”, sanoo Linkosuon Kahvila Oy:n toimitusjohtaja Kati Ehrola.

Ravintola Helinä avaa ovensa 2.8.2021 Espoon Technopoliksen Innopoli 3:n kampuksella. Ravintola palvelee arkisin aamusta iltapäivään. Tarjoamme laadukkaan lounaan lisäksi aamiaista sekä toimitamme kahvituksia yritysten tiloihin.

Lisätietojen antajat:

Kati Ehrola, Toimitusjohtaja, kati.ehrola@linkosuo.fi ja +358 40 176 7512