Osallistu some-arvontaan ja voita oma Ooni-pizzauuni

Ooni on tänä kesänä kaikkien kesägrillaajien huulilla. Oletko koskaan kokeillut varrasleipää grillissä? No, ei se mitään, nyt kahdella on mahdollisuus voittaa Ooni-uuni ja päästä kokeilemaan! Arvomme osallistuneiden kesken kaksi Ooni Koda 12 -uunia (arvo 312 €/kpl).

Osallistu arvontaan Linkosuon Facebookissa tai Instagramissa. Osallistumisaika on 7.6.-13.8.2021.

Ensimmäinen Ooni arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken 16.7. ja toinen 20.8., joten kannattaa osallistua jo nyt. Arvonnan järjestää Linkosuon leipomo. Ilmoitamme voitosta henkilöille yksityisviestillä.

Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Linkosuon leipomon vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan arvonnan sääntöjä.

Osallistu arvontaan Instagramissa.

Osallistu arvontaan Facebookissa.

Kaipaatko inspiraatiota? Katso tästä reseptimme helpoille ja herkullisille varrasleipäpizzoille.