Pintxofiesta Tamperrada 31.8.-4.9.

Tänäkin vuonna olemme mukana Tamperradassa ja pintxoja on saatavilla kolmesta eri toimipisteestämme. Tänä vuonna mukana ovat Café Siilinkari, MIN Asemakeskus sekä Café Linkosuo Ratina. Jokaisessa on oma kisapintxonsa ja niiden lisäksi valikoima makeita ja suolaisia pintxoja.

MIN Asemakeskus on mukana pintxojuhlinnassa nyt toista kertaa. Heillä kisapintxona on chiliöljyssä paistettua tursaanlonkeroa, hillottua raparperia ja paahdettua valkosipuliaiolia. Halusimme oli yhdistää perinteiseen espanjalaiseen raaka-aineeseen yllättävällä tavalla suomalaisia makuja. Pintxot ovat tarjolla tiistaista perjantaihin klo 11-16.

MIN Asemakeskus
Peltokatu 36, 33100 Tampere

Café Siilinkari voitti viime vuonna kisapintxollaan yleisöäänestyksen. Tänä vuonna kisapintxossa halusimme yhdistää Linkosuon klasikko tuotteen sekä tamperelaisten suursuosikin. Näin syntyi kisapintxo, joka pitää sisällään hot chicken rilletteä, peteneesia, sellerihilloa, aurakreemia ja pikkelöityä porkkanaa palttoonnapin päällä. Pintxot ovat tarjolla tiistaista lauantaihin klo 11-21.

Café Siilinkari
Hämeenkatu 9, 33100 Tampere

Suolaisten pintxojen lisäksi nostimme Café Linkosuo Ratinaan makean vaihtoehdon: Suklaatryffeli, paahdettua italianmarenkia, puffattua spelttiä ja vadelmaa. Ratinassa pintxot ovat myynnissä Siilinkarin tapaan tiistaista lauantaihin klo 11-21.

Café Linkosuo Ratina
Vuolteenkatu 5, 33100 Tampere

MIN Asemakeskus
Café Siilinkari

Café Linkosuo Ratina