Tilat, tarjoilut ja tunnelma – varaa pikkujoulusi

Pikkujoulukausi lähestyy kovaa vauhtia. Kauttamme voit varata juhliisi niin tilan kuin tarjoilunkin. Toimitamme cateringin myös omiin tiloihisi.

Pikkujoulukaudelle olemme koonneet neljä menukokonaisuutta, joista saat herkullisen ja kattavan kokonaisuuden juhliisi. Menuista löydät kaksi perinteisempää Talon joulupöytä sekä Saunatontun joulu. Makujen maailma ja Linkosuon Talvimakuja antavat maukkaita vaihtoehtoja perinteisen jouluruuan sijaan.

Linkosuon juhlatiloista löytyy joka makuun ja tilanteeseen sopivia tiloja – myös tunnelmalliset saunat kuuluvat juhlatilavalikoimaamme. Lisäksi saat aina ensiluokkaiset tarjoiltavat, astiat, koristelun sekä osaavan ja ammattitaitoisen henkilökunnan käyttöösi. Kaikki juhlatilamme tietoineen ja kuvineen löydät täältä. 

Juhliesi kanssa sinua auttaa juhlapalvelumme. Juhlapalvelullamme on pitkä ja tunnettu historia juhlien järjestäjänä. Meille on tärkeää, että saat juuri sinun näköisesi – ja makuisesi tilaisuuden. Konditoriamme ja keittiötiimimme loihtivat tarjoilut niin rentoihin buffetteihin kuin juhlaillallisille ja cocktailtilaisuuksiin.

Kysy tarjous

Linkosuon Juhlapalvelut

juhlapalvelut@linkosuo.fi
020 770 2483