Jyrki Karlsson Linkosuon Leipomo Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi

Linkosuon Leipomo Oy:n pitkäaikaisen toimitusjohtajan Timo Jänteen siirtyessä eläkkeelle, aloittaa uutena toimitusjohtajana maaliskuun alusta Jyrki Karlsson. Hän siirtyy Linkosuon Leipomolle Gold & Green Foods Oy:n toimitusjohtajan tehtävästä. Yritys kuuluu Paulig-konserniin ja toimii kasviproteiinien kategoriassa, tunnetuimpana tuotteenaan Nyhtökaura.

Jyrki Karlsson on toiminut pitkään päivittäistavara-alan johtotehtävissä niin elintarviketeollisuuden kuin kaupan alan yrityksissä. Hän on työskennellyt sekä Suomessa että ulkomailla mm. Ruotsissa, Baltian maissa, Isossa-Britanniassa ja Belgiassa. Hän on aiemmin toiminut mm. Kaslink Foods Oy:n toimitusjohtajana, HK Scan Oy:n Suomen liiketoiminnoista vastaavana johtajana, Kesko-konsernissa ostojohtajana sekä useissa eri johtotehtävissä Unilever Oy:ssä.

Toivotamme Jyrkin lämpimästi tervetulleeksi Linkosuolle. Hänen monipuolinen osaamisensa ja pitkä kokemus päivittäistavaraliike-toiminnasta sekä Suomessa että kansainvälisesti on omiaan tukemaan Linkosuon Leipomon asettamia kasvutavoitteita sekä kotimaan markkinassa että vientiliiketoiminnassa.

Timo Jännettä kiitämme kunnioitettavasta 40 vuotta kestäneestä palveluksesta Linkosuon Leipomo Oy:ssa. Timo tulee jatkamaan Linkosuo Oy:n hallituksen jäsenenä.