Linkosuon Leipomo Oy:n toimenpiteet Ukrainan kriisitilanteessa

Haluamme omalta osaltamme tukea ukrainalaisia tässä järkyttävässä, koko Euroopan turvallisuuta uhkaavassa tilanteessa. Olemme päättäneet torstaina 3.3.2022 keskeyttää kaikki Leipomon vientitoimenpiteet Venäjälle.

Lisäksi autamme lahjoittamalla kuivaleipätuotteitamme kriisialueelle kohdistuviin keräyksiin. Olemme mukana Ukrainalaisten yhdistys Suomessa ry:n organisoimassa avustuksessa lähettää maahan mm. lääkinnällistä apua ja elintarvikkeita.

Toinen avustuskohteemme on lääkäriksi valmistuvan painonnostaja Anni Vuohijoen organisoima avustustapahtuma. Anni lähtee Puolaan viemään avustustarvikkeita sekä hakemaan pakolaisia turvaan Suomeen. Lisätietoja voit lukea täältä.

Tutkimme jatkuvasti myös muita mahdollisuuksia olla tukemassa Ukrainaa.