Kultainen Pippuri: Rouskis-välipalakorppu on vuoden välipala 2022!

Iltalehden Kultainen Pippuri -kilpailussa palkittiin jälleen kuluneen vuoden aikana ilmestyneitä elintarvikealan tuotteita.

Vuoden välipala-kategorian voittajaksi valikoitui viiden mahtavan finalistin joukosta Linkosuon Leipomon Rouskis-välipalakorput.

”Tuomaristo kiittää sitä herkullisesta mausta. Rouskis toimii jopa kahvin kanssa nautittavana herkkuna, vaikka se onkin suunniteltu lapsille. Kiva välipala, joka kulkee helposti mukana. Maku on niin hyvä, että korput tulee rouskuteltua nopeasti loppuun.”

Tänä vuonna Kultaisen Pippurin tuomaristossa istuvat Marttaliiton pääsihteeri Marianne Heikkilä, keittiömestarit Hans Välimäki ja Pekka Terävä, Päivittäistavarakauppa ry:n toimitusjohtaja Kari Luoto ja Iltalehden ruokatoimittaja Eeva Paljakka.

Lue Iltalehden sivuilta koko artikkeli ja katso videolta Hans Välimäen perustelut miksi Rouskis valikoitui voittajaksi.

Rouskis-välipalakorput löydät hyvin varusteltujen päivittäistavarakauppojen korppuhyllystä mauissa suklaahippu ja kanelipulla. Tuotteet myydään kätevissä 50 gramman pusseissa, joten ne ovat helppoja napata mukaan evääksi esimerkiksi harrastuksiin tai retkelle.

_