Uusi raikas ilme: Ruis- ja Kaurasipsit saavat uudet pakkaukset!

Olemme innoissamme, kun saamme esitellä klassikkotuotteemme ruis- ja kaurasipsien uudet pussit! Sipsit ovat saaneet uuden raikkaan ja aurinkoisen päivityksen pakkauksiinsa. Nyt voit nauttia ruissipsejä keltaisista pusseista ja kaurasipsejä puolestaan oransseista.

Uudistuksen taustalla on pyrkimys tehdä tuotteidemme pakkauksista houkuttelevan herkullisia, samalla kun vahvistamme brändimme tunnistettavuutta omien brändiväriemme avulla. Olemme yhdessä asiakkaidemme kanssa kulkeneet tämän matkan kohti upeita pakkauksia, sillä heidän palautteensa ja toiveensa ovat olleet suurena inspiraationa meille. Jokainen uusi pakkaus kätkee sisäänsä enemmän kuin pelkkää väriä: nyt jokaisessa pussissa on herkullinen tarjoiluehdotuskuva sekä takaa löytyvä resepti, joka opastaa sinut kyseisen herkun valmistamisessa. 

Tiesitkö, että maailman ensimmäiset Ruissipsit keksittiin Linkosuolla?  

Olemme ylpeitä tuotteistamme ja niiden historiasta: Maailman ensimmäisien ruissipsien tarina sai alkunsa Linkosuolla, kun neuvokkaat leipurimme keksivät hyötykäyttää reikäleivästä syntyneet hukkapalat.  Myöhemmin ruissipsit saivat rinnalleen kaurasipsit – nekin maailman ensimmäiset laatuaan! Tätä herkullista tarinaa tuomme nyt entistä vahvemmin esiin myös pakkauksissa.

Ruissipsit ja kaurasipsit leivotaan yhä tänäkin päivänä meillä Linkosuon Leipomolla Kangasalla – kuten kaikki muutkin tuotteemme. Tuotteilla on Hyvää Suomesta -merkki, joka kertoo tuotteen olevan valmistettu Suomessa, suomalaisista raaka-aineista.

Kiitos, että olette olleet matkassa mukana – jatketaan yhdessä herkullisten hetkien luomista!