Linkosuon Kaurasipsit voittajatuotteeksi Lidlin Vauhtia vientiin -kilpailussa

Pian Kaurasipsejä on mahdollista rouskutella entistä useammassa Euroopan maassa, sillä Linkosuon Leipomon Kaurasipsi Sour Cream on valittu viiden voittajatuotteen joukkoon Lidlin Vauhtia vientiin -kilpailussa.

Vauhtia vientiin on suomalaisille yrityksille suunnattu vientikilpailu. Kilpailussa haetaan viittä tuotetta Lidlin kansainvälisen verkoston kautta muihin maihin vietäväksi. Haussa on päivittäistavarakaupassa myytävä tuote, joka voi olla ruokaa, juomaa tai muuta päivittäistavaraa.

”Kiitos Lidlille loistavan kilpailun organisoinnista, olemme erittäin innoissamme mahdollisuudesta saada tuotteemme myyntiin kansainvälisesti entistä isommalle yleisölle. Innolla jäämme odottamaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan!” Marco Villarreal, Linkosuon Leipomon kaupallinen johtaja kommentoi kisaa.

Kilpailun voittajat valittiin torstaina 8.2. pidetyssä finaalitapahtumassa. Viisi voittajatuotetta esitellään Lidlin kansainvälisille ostajille heinäkuussa 2024 Saksassa pidettävässä ostotapahtumassa. 

Lue lisää MTV3:n uutisesta: Lidl täräyttää: Nämä viisi Suomi-ruokaa tyrkylle kauppoihin ympäri Eurooppaa

Kuvassa Linkosuota kilpailussa edustaneet Marko Isokallio ja Marco Villarreal