Linkosuon kevään 2024 uutuudet kauppoihin

Herkullisia uutisia Linkosuolta – huhtikuun saapuessa tuomme kauppoihin neljä uutuutta: Ruissipsi Merisuolan, Kaurasipsi Pizzan, Linkosuo x Poppamies Jalapeno & Sour Cream snacksin ja lisäksi Väinämöisen nappien tuotesarja saa uuden pakkausilmeen ja uuden herkullisen maun: Saaristolaisnapin!

Ruissipsi Merisuola 150g

Aromikkaan merisuolan makuiset ruissipsit sopivat täydellisesti täytettäviksi erilaisilla täytteillä:  Maku ei ole liian voimakas tai ylivoimainen, vaan se tarjoaa juuri sopivasti suolaisuutta korostaakseen herkullisia täytteitä.

Erinomainen tuote myös naposteluun: Maistettuasi yhden Ruissipsi Merisuolan, et voi lopettaa – ne ovat yksinkertaisesti koukuttavia!

  • Vegaaninen
  • Uunipaahdettu
  • Runsaskuituinen 13%
  • Vain luontaisia aromeja

Kaurasipsi Pizza 120g

Kaurasipsi Pizzassa yhdistyvät yhdellä puraisulla tomaatin, juuston ja yrtin maku – ja lopputulos vie kielen mennessään!

Kaurasipsin rapeus ja pehmeä maku yhdistettynä pizzan mausteiseen potkuun tekevät siitä mielenkiintoisen ja houkuttelevan naposteluvaihtoehdon.

  • Vegaaninen
  • Uunipaahdettu
  • 100 % viljaraaka-aineesta kotimaista kauraa

Linkosuo x Poppamies Jalapeno & Sour cream snack 120g

Kun Poppamies sai hyppysiinsä Linkosuon rukiiset snacksit ja maustoi ne mustalla magiallaan, tuli uunista ulos rapeista rapeimpia herkkupaloja jotka ihastuttavat herkullisilla ja tulisilla makuyhdistelmillään.

Nyt tuomme sarjaan toivotun tulisen sour cream maun, joka aiempien makujen tapaan puree takaisin ja saa sinut ahmimaan koko pussin kerralla – parasta kisakatsomoissa, kemuissa, leffan kanssa tai suoraan pussista marketin parkkipaikalla. Tuotteet sopivat muotonsa ansiosta loistavasti dippailuun ja ovat sen takia Maximum Dippability!

Väinämöisen Saaristolaisnappi 160g  

Linkosuon Jussilla oli pyöreä pulma: mitä tehdä ruisleipien keskustoille? Vuonna 1971 välähti – siinäpä oivallista rouskuteltavaa aterialle, pikkunälkään ja juhlavaksi täytettynä! Väinämöisen Palttoonnapiksi kutsuttu uutuus vähensi hävikkiä jo ennen kuin hävikki-sanaa oli edes keksitty.

Uudistamme nyt Väinämöisen Nappi –tuotesarjan desginia ja tuomme sarjaan uuden makean maltaisen Väinämöisen Saaristolaisnapin! Saaristolaisnappi sopii loistavasti pohjaksi herkullisille cocktail-paloille – kokeile esimerkiksi yhdessä lohitäytteen kanssa.