Linkosuo avaa uuden lounasravintolan Helsinkiin

Linkosuo avaa uuden lounasravintolan Helsingin ytimeen, Alma-talon alakertaan Alvar Aallon kadulle. Toimipiste tulee kantamaan nimeä Ravintola Alvar by Linkosuo ja se avataan 5. elokuuta 2024.

Linkosuon aurinko loistaa jatkossa entistä kirkkaammin myös pääkaupunkiseudulla.
”Olemme jo jonkin aikaa hakeneet kasvua lounasravintolatoiminnalla. Meillä on ennestään 8 lounasravintolaa, joista 7 on Pirkanmaalla ja 1 pääkaupunkiseudulla. Linkosuolla on pitkä kokemus elintarvike- ja ravintola-alalta ja valttejamme ovat kotimaisista raaka-aineista valmistuva, korkealaatuinen ja aidosti herkullinen lounas. ” Kertoo Linkosuon toimitusjohtaja Jyrki Karlsson.

Linkosuolla on siis toimintaa pääkaupunkiseudulla jo ennestään: Teurastamon aluetta vastapäätä sijaitsee Linkosuon lounasravintola Snygg ja keskustassa toimii Cafe Linkosuo Esplanadi. Nyt avattava uusi toimipiste tulee sijaitsemaan Alma-talon yhteydessä, osoitteessa Alvar Aallon katu 3C. Asiakaspaikkoja uudessa toimipisteessä tulee olemaan 200.

”Olemme innoissamme rakentamassa yhteistyötä Alma Median kanssa ja on mahtavaa päästä tuomaan Linkosuon tarinaa osaksi Helsingin ydinkeskustaa. Lounasaikaan meillä on tarjolla aina monipuolinen lounaskattaus lounarihintaan, ja kahvilassa pääset maistamaan mm. oman konditoriamme makeita herkkuja.” Kertoo aluepäällikkö Hanna-Mari Valkonen, joka vastaa uuden toimipisteen avauksesta.

Linkosuo toivottaa tervetulleeksi ravintolaan kaikki lähiseudulla asioivat ihmiset matalalla kynnyksellä.

”Panostamme joka päivä siihen, että lounaan pääosassa ovat laadukkaat raaka-aineet ja aurinkoinen palvelu – haluamme olla päiväsi kohokohta!” Valkonen summaa.

Linkosuolla pitkä historia ravintola- ja kahvilatoiminnasta

Linkosuo avasi ensimmäisen toimipisteensä Tampereelle jo vuonna 1936 ja on siitä lähtien ollut yksi Pirkanmaan tunnetuimpia kahvila- ja ravintolatoimijoita. Nykyään Linkosuolla on useita toimipisteitä Pirkanmaan ja pääkaupunkiseudun alueella.

Linkosuon on tunnettu myös päivittäistavarakaupoissa myytävistä tuotteistaan, esimerkiksi Ruissipseistä ja Varrasleivistä. Olemme markkinajohtajia leivottujen snacksien kategoriassa ja meillä on vientiä useisiin Euroopan maihin.  Lisäksi oma tuotantokeittiömme valmistaa käsityönä herkullisia take away -tuotteita, joita myydään päivittäistavarakaupoissa Pirkanmaalla.

Lisätiedot ja tiedustelut: 

Jyrki Karlsson
Toimitusjohtaja
puh. 050-3574155
jyrki.karlsson@linkosuo.fi

Hanna-Mari Valkonen
Aluepäällikkö pääkaupunkiseutu
hanna-mari.valkonen@linkosuo.fi