Avokado–fetajuustotäyte

Tarjoa alkupalana tai pikkusuolaisena!

Valmistusaika

Työaika: 15 min
Yhteensä: 15 min

Ainekset

2 avokadoa kuutioituna
100 g fetajuustoa
1 rkl hienonnettua korianteria
1 granaattiomena
pari tippaa sitruunaa
suolaa, mustapippuria
Väinämöisen ruisnappeja

Ohje

  1. Hienonna fetajuusto haarukalla hienoksi.
  2. Halkaise granaattiomena ja koputtele lusikalla omenan pintaa siivilän päällä, jotta saat siemenet talteen. Ota myös valuva mehu talteen.
  3. Sekoita mehu avokadojen sekaan ja mausta ne suolalla, pippurilla sekä sitruunanmehulla.
  4. Lisää fetajuusto ja korianteri ja asettele ruisnappien päälle.
  5. Koristele tuoreella korianterilla.

Tämän reseptin suunnitteli Chef Arto Rastas

Reseptissä käytetyt tuotteet