Couscous-rusinasalaattia ja bimiä

Tarjoa alkupalana tai pikkusuolaisena.

Valmistusaika: 15 min

Ainekset

1 pss Linkosuon ruis- tai kaurasipsejä
2 dl couscousia
1 kpl esikypsennettyä maissia
1 kpl chiliä
4 rkl rusinaa
1 kpl sitruunankuorta
tuoretta ruohosipulia
1 rkl oliiviöljyä
suolaa
1 kpl bimiä tai parsakaalin nuppuja

Ohje

  1. Kypsennä couscous paketin ohjeen mukaan.
  2. Hienonna maissi, chili, ruohosipuli ja rusina hienoksi.
  3. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja mausta suolalla ja raastetulla sitruunan kuorella.
  4. Pilko bimi nupuiksi ja keitä kiehuvassa suolatussa vedessä noin 2 min.
  5. Täytä sipsit salaatilla ja koristele bimillä.

Tämän reseptin suunnitteli Chef Anssi Lahdensivu

Reseptissä käytetyt tuotteet