Hedelmächili-salsaa ja kardemumma-ranskankermaa

Tarjoa alkupalana tai pikkusuolaisena.

Valmistusaika: 25 min

Ainekset

1 pss Linkosuon ruis- tai kaurasipsejä
1/2 hunajameloni
1/2 mango
1 punainen chili
1 salottisipuli
0,5 dl sokeria
1 dl ranskankermaa
1 rkl kardemummaa
1 appelsiinin mehu
suolaa
tuoretta minttua

Ohje

  1. Sekoita ranskankerma ja kardemumma yhteen, anna maustua.
  2. Leikkaa chili ja sipuli pieniksi. Kuullota öljyssä kattilassa.
  3. Leikkaa meloni ja mango pieniksi paloiksi ja lisää kattilaan.
  4. Lisää sokeri ja appelsiinin mehu.
  5. Anna hautua n. 20 min miedolla lämmöllä, kunnes hedelmät ovat pehmeitä.
  6. Mausta suolalla ja tuoreella mintulla.
  7. Täytä sipsit salsalla ja koristele maustetulla ranskankermalla.

Tämän reseptin suunnitteli Chef Anssi Lahdensivu

Reseptissä käytetyt tuotteet