Katkaraputäyte Ruissipseille


Keittiömestarimme ovat kehitelleet ja testanneet uutta!
Nämä raikkaat ja rouskuvaiset sipsiherkut ovat paitsi nopeita valmistaa, myös älyttömän maistuvia! Tarjoile vieraillesi tai herkuttele omalla porukalla. Näitä ei tule jäämään yli!

Täyte riittää n. 20 suupalaan.

Ainekset

200g Kuorittu katkarapu
100g Tilli-Sitruuna Creme fraiche
25g Punasipuli
20g Sriracha
½ Limen kuori
ripaus Suolaa

Linkosuon Ruis- tai Kaurasipsejä

Ohje

Valuta katkarapu. Kuutioi punasipuli pieneksi kuutioksi
Raasta limen kuori. Sekoita kaikki ainekset ja anna maustua hetki kylmässä.
Lusikoi ruissipsin päälle

Rouskuttele!

Reseptissä käytetyt tuotteet