Keväinen tomaatti-mozzarella Ruispizza

Klassikko tomaatti-mozzarella pizza nyt rukiisena!
Varrasleipä pehmenee uunissa jolloin se on entistäkin herkullisempaa.

Valmistusaika

Työaika: 10 min
Yhteensä: 20 min

Ainekset

1 Varrasleipä
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl nokkospestoa
300 g kiinteä mozzarella juustoa viipaleina
4 tomaattia viipaleina
1 punasipuli viipaleina
1 dl parmesanjuustoa raasteenabasilikaa

Ohje

  1. Sekoita tuorejuusto ja pesto. Penslaa varrasleipä seokselle.
  2. Lado juustot, tomaatit ja sipulit lomittain varrasleivän päälle. Ripottele pinnalle basilikan lehtiä ja lopuksi vielä parmesanjuusto raaste.
  3. Kuumenna uuni 180 c ja kypsennä pizzaa siellä 10 minuuttia.

Reseptissä käytetyt tuotteet