Kurkku-wasabijogurtti

Kurkku-wasabijogurtissa on potkua! Kauho jogurttia Linkosuon Ruis- ja Kauralastuihin, jotka sopivat mainiosti leffa- ja peli-iltaan. Dippi muuntuu vegaaniseksi vaihtamalla jogurtin esim. kauragurttiin.

Valmistusaika: 10 min

Ainekset

100 g kurkkua
10 g wasabitahnaa
1/3 tl mustapippurirouhetta
1 tl suolaa
1 tl sokeria
100 g turkkilaista jogurttia

Ohje

  1. Raasta kurkku raastimella karkeaksi raasteeksi, välttäen raastamasta siemenosaa mukaan. Laita kurkkuraaste siivilään valumaan ylimääräisen nesteen poistamiseksi. Painele lusikalla.
  2. Kun ylimääräinen neste on valunut pois, yhdistä kaikki ainekset keskenään ja sekoita hyvin makujen tasaantumiseksi.
  3. Tarjoa Linkosuon Ruislastujen kera.

Reseptissä käytetyt tuotteet