Kuusenkerkällä maustettu limechutney

Tarjoa jälkiruokana tai pieneen makean nälkään.

Valmistusaika

Työaika: 15 min
Yhteensä: 15 min

Ainekset

1 pss Linkosuon ruis- tai kaurasipsejä
3 kpl kananmunia
3 kpl limeä
150 g sokeria
2 rkl kuusenkerkkiä tai kuusen havuja
4 rkl voita

Ohje

  1. Raasta kahdesta limestä kuoret kattilaan. Purista sekaan yhteensä kolmen limen mehut. Lisää loput ainekset, sekoita vispilällä keskilämmöllä niin, että seos paksuuntuu.
  2. Nosta kattila pois liedeltä ja anna jäähtyä.
  3. Siilaa kuusen havut pois. Jos tahna on liian paksua, notkista tilkalla vettä ja lisää voita.
  4. Täytä sipsit tahnalla ja koristele mustapippurirouheella.

Tämän reseptin suunnitteli Chef Anssi Lahdensivu

Reseptissä käytetyt tuotteet