Lämmintä rosmariini-hunajalla glaseerattua briejuustoa ja Väinämöisen Nappeja

Valmistusaika

Työaika: 10 min
Yhteensä: 25 min

Ainekset

1 kiekko briejuustoa (n. 500 g)
3 rkl hunajaa
1 rkl vettä
1 rkl hienonnettua rosmariinia
1 dl viipaloituja mustia oliiveja
1 dl viipaloituja aurinkokuivattuja tomaatteja
rosmariininoksia
Väinämöisen Ruis- tai KauraNappeja

Ohje

  1. Sekoita hunaja ja hienonnetut rosmariinit kuumaan veteen.
  2. Lämmitä uuni 220 c, aseta briejuusto vuokaan ja sivele se rosmariinihunajalla.
  3. Ripottele juuston päälle oliivit, aurinkokuivatut tomaatit ja muutama rosmariinin oksa.
  4. Laita juusto uuniin ja paista n 10 minuuttia.
  5. Tarjoile heti Väinämöisen PalttoonNappien kanssa.

Tämän reseptin suunnitteli Chef Arto Rastas

Reseptissä käytetyt tuotteet