Metsäsienisalaatti

Tarjoa alkupalana tai pikkusuolaisena.

Valmistusaika

Työaika: 15 min
Yhteensä: 15 min

Ainekset

1 pss Linkosuon ruis- tai kaurasipsejä
400 g suolattuja metsäsieniä
1 keskikokoinen sipuli
100 g smetanaa
1 dl kuohukermaa
ripaus valko-, musta- ja punapippuria rouhittuna
suolaa
persiljaa

Ohje

  1. Liota suolasieniä kylmässä vedessä n. 2 tuntia.
  2. Valuta sienet ja painele vielä kuiviksi.
  3. Kuutioi sienet. Hienonna sipuli.
  4. Sekoita sienet, sipuli, valko- ja mustapippuri keskenään. Vaahdota smetana ja kuohukerma.
  5. Sekoita smetana-kuohukermavaahto kevyesti sienten joukkoon.
  6. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.
  7. Täytä ruissipsit täytteellä ja koristele persljalla ja punapippurilla.

Reseptissä käytetyt tuotteet