Mintulla maustettua Porkkanasalaatti

Valmistusaika

Työaika: 15 min
Yhteensä: 45 min

Ainekset

100 g Linkosuon Ruis- tai KauraSipsejä
2 rkl oliiviöljyä
500g porkkanoita kuorittuna ja paloiteltuna isoiksi paloiksi
400g kikherneitä
2 tl kuminaa
½ sitruunanmehu
1 rkl hunajaa
minttua hienonnettuna
2 dl pinaattia
200 g fetajuustoa

Ohje

  1. Laita porkkanat, kikherneet, kumina ja öljy uunivuokaan. Sekoita ja paahda 200c uunissa n. 30 minuuttia
  2. Sekoita sitruunanmehu, hunaja ja tilkka öljyä. Kaada kypsennettyjen porkkanoiden ja herneiden päälle. Jäähdytä.
  3. Sekoita lopuksi kaikki ainekset keskenään ja asettele tarjoiluvadille.

Tämän reseptin suunnitteli Chef Arto Rastas

Reseptissä käytetyt tuotteet