Nyhtökauraa BBQ-kastikkeella ja korianterimajoneesilla

Tarjoile nyhtökauraa BBQ-kastikkeella ja korianterimajoneesilla Väinämöisen Nappien kanssa. Marinoi punasipulia täytteeksi ja tarjoa pikkusuolaisena tai alkupalana.

Valmistusaika: 30 min + 1 h marinointiin

Ainekset

Väinämöisen Nappeja
1 pkt nyhtökauraa 
2 dl rypsiöljyä paistamiseen 
1 dl BBQ-kastiketta

Marinoitu punasipuli    

1 punasipuli  
0,5 dl vettä
2 rkl punaviinietikkaa  
0,5 dl rypsiöljyä
1/2 tl suolaa  
2 tl sokeria 
puolikkaan sitruunan mehu

Korianterimajoneesi  

1,5 dl vegaanimajoneesia 
0,5 dl korianteria  
puolikkaan limen mehu
1 tl sokeria  

Koristeluun    

seesaminsiemeniä  
korianteria  

Ohje

  1. Paista nyhtökaura rapeaksi öljyn kanssa pannulla.
  2. Levitä Väinämöisen Napeille BBQ-kastiketta. Lisää päälle paistettua nyhtökauraa, marinoitua punasipulia ja pursota korianterimajoneesia.
  3. Koristele seesaminsiemenillä ja korianterilla.

Marinoitu punasipuli: Laita kattilaan kaikki raaka-aineet punasipulia lukuunottamatta ja kiehauta. Lisää punasipuli ja sammuta lämmöt. Annat marinoitua vähintään tunti.

Korianterimajoneesi: Sekoita korianteri, majoneesi, limemehu ja sokeri tasaisen vihreäksi majoneesi sauvasekoittimella tai tehosekoittimella.

Reseptissä käytetyt tuotteet