Tarjoile nyhtökauraa BBQ-kastikkeella ja korianterimajoneesilla Väinämöisen Nappien kanssa. Marinoi punasipulia täytteeksi ja tarjoa pikkusuolaisena tai alkupalana.
Valmistusaika: 30 min + 1 h marinointiin
Ainekset
Väinämöisen Nappeja
1 pkt nyhtökauraa
2 dl rypsiöljyä paistamiseen
1 dl BBQ-kastiketta
Marinoitu punasipuli
1 punasipuli
0,5 dl vettä
2 rkl punaviinietikkaa
0,5 dl rypsiöljyä
1/2 tl suolaa
2 tl sokeria
puolikkaan sitruunan mehu
Korianterimajoneesi
1,5 dl vegaanimajoneesia
0,5 dl korianteria
puolikkaan limen mehu
1 tl sokeria
Koristeluun
seesaminsiemeniä
korianteria
Ohje
- Paista nyhtökaura rapeaksi öljyn kanssa pannulla.
- Levitä Väinämöisen Napeille BBQ-kastiketta. Lisää päälle paistettua nyhtökauraa, marinoitua punasipulia ja pursota korianterimajoneesia.
- Koristele seesaminsiemenillä ja korianterilla.
Marinoitu punasipuli: Laita kattilaan kaikki raaka-aineet punasipulia lukuunottamatta ja kiehauta. Lisää punasipuli ja sammuta lämmöt. Annat marinoitua vähintään tunti.
Korianterimajoneesi: Sekoita korianteri, majoneesi, limemehu ja sokeri tasaisen vihreäksi majoneesi sauvasekoittimella tai tehosekoittimella.