Tarjoa jäkiruokana tai pieneen makean nälkään.
Valmistusaika
Työaika: 30 min
Yhteensä: 30 min
Ainekset
1 pss Linkosuon kaurasipsejä
3 kpl omenia
1 salottisipuli
3 rkl hillomarmeladisokeria
2 rkl valkoviinietikkaa
suolaa, kurkumaa
2 rkl fariinisokeria
0,5 dl cashewpähkinää
Ohje
- Kuori omena ja pilko pieniksi paloiksi.
- Leikkaa sipuli pieneksi. Kuullota hetki pilkottua sipulia kattilassa, öljyn ja ripauksen kurkumaa kanssa.
- Lisää omena, hillomarmeladisokeri ja etikka. Anna muhia pienellä lämmöllä n. 15 min, kunnes omenat ovat pehmeitä. Mausta lopuksi ripauksella suolaa.
- Sulata fariinisokeri paistinpannulla miedolla lämmöllä ja laita pähkinät pannulle. Sammuta liesi ja sekoita pähkinöitä, kunnes pähkinät ovat saaneet kauniin värin.
- Täytä sipsit omenahillokkeella ja pähkinöillä.
Tämän reseptin suunnitteli Chef Anssi Lahdensivu