Omenachutney ja cashewpähkinät

Tarjoa jäkiruokana tai pieneen makean nälkään.

Valmistusaika

Työaika: 30 min
Yhteensä: 30 min

Ainekset

1 pss Linkosuon kaurasipsejä
3 kpl omenia
1 salottisipuli
3 rkl hillomarmeladisokeria
2 rkl valkoviinietikkaa
suolaa, kurkumaa
2 rkl fariinisokeria
0,5 dl cashewpähkinää

Ohje

  1. Kuori omena ja pilko pieniksi paloiksi.
  2. Leikkaa sipuli pieneksi. Kuullota hetki pilkottua sipulia kattilassa, öljyn ja ripauksen kurkumaa kanssa.
  3. Lisää omena, hillomarmeladisokeri ja etikka. Anna muhia pienellä lämmöllä n. 15 min, kunnes omenat ovat pehmeitä. Mausta lopuksi ripauksella suolaa.
  4. Sulata fariinisokeri paistinpannulla miedolla lämmöllä ja laita pähkinät pannulle. Sammuta liesi ja sekoita pähkinöitä, kunnes pähkinät ovat saaneet kauniin värin.
  5. Täytä sipsit omenahillokkeella ja pähkinöillä.

Tämän reseptin suunnitteli Chef Anssi Lahdensivu

Reseptissä käytetyt tuotteet