Punajuurta, vuohenjuustoa ja tummaa suklaata

Tarjoa alkupalana tai pikkusuolaisena.

Valmistusaika

Työaika: 15 min
Yhteensä: 15 min

Ainekset

1 pss Linkosuon ruis- tai kaurasipsejä
2 kpl keitettyä punajuurta
3 rkl pinjansiemeniä
2 kpl valkosipulinkynsiä
tummaa suklaata
suolaa, pippuria

Ohje

  1. Pilko esikeitetyt punajuuret pieneksi.
  2. Kiehauta punajuuret vedessä lämpimäksi valkosipulin kanssa.
  3. Sekoita blenderissä tai sauvasekoittimella punajuuret hienoksi pyreeksi pinjansiementen kanssa.
  4. Lisää pyreeseen hieman keitinvettä, jotta pyreestä tulee sopivan paksua. Mausta pippurilla ja suolalla.
  5. Täytä sipsit pyreellä, murennetulla vuohenjuustolla ja kuorimaveitsellä raastetulla tummalla suklaalla.

Tämän reseptin suunnitteli Chef Anssi Lahdensivu

Reseptissä käytetyt tuotteet