Siikaceviche Kauranapeille

Siikaceviche on perinteinen herkku ja helppo tehdä. Voit myös valita siian tilalle esimerkiksi lohta, ahventa tai kuhaa. Varaa aikaa tekeytymiseen ainakin kaksi tuntia, jotta maku on parhaimmillaan! Tarjoile Väinämöisen kauranappien kanssa.

Valmistusaika: 15 min + 2 h tekeytymiseen

Ainekset

Väinämöisen kauranappeja
400 g nahatonta siikafilettä
1tl suolaa
½ punasipuli
1 sitruunan mehu
ripaus sokeria
hienonnettua mintun lehteä

Ohje

  1. Poista ruodot siiasta, pilko pieniksi kuutioiksi ja lisää siihen suola.
  2. Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna tekeytyä jääkaapissa ainakin 2 tuntia.
  3. Asettele kauranappien päälle ja tarjoa!

Reseptissä käytetyt tuotteet