Suklaatartaletit

Valmistusaika

Työaika: 20 min
Yhteensä: 40 min

Ainekset

20 kpl ruissipsejä tai kaurasipsejä
200 g sulatettua tummaa suklaata
4 dl kermaa
150 g tummaa suklaata

Ohje

  1. Valmista täyte. Kiehauta 1 dl kermaa, ota kattila liedeltä ja lisää 150 g suklaata sekaan. Anna suklaan sulaa ja jäähdytä seos.
  2. Vaahdota 3 dl kermaa ja sekoita se nostellen suklaamassan sekaan.
  3. Laita massa pursotinpussiin ja anna asettua jääkaapissa pari tuntia.
  4. Dippaa ruissipsejä sulaneeseen suklaaseen siten, että vain puolet ruissipsistä peittyy suklaasta.
  5. Laita dipatut ruissipsit leivinpaperin päälle ja aseta jääkaappiin kovettumaan.
  6. Pursota suklaatäytettä juuri ennen tarjoilua ruissipsien päälle.

Tämän reseptin suunnitteli Chef Arto Rastas

Reseptissä käytetyt tuotteet