Suklaatartaletit

Valmistusaika

Työaika: 20 min
Yhteensä: 40 min

Ainekset

20 kpl Aito Kaurasipsejä
200 g sulatettua tummaa suklaata
4 dl kermaa
150 g tummaa suklaata

Ohje

  1. Valmista täyte. Kiehauta 1 dl kermaa, ota kattila liedeltä ja lisää 150 g suklaata sekaan. Anna suklaan sulaa ja jäähdytä seos.
  2. Vaahdota 3 dl kermaa ja sekoita se nostellen suklaamassan sekaan.
  3. Laita massa pursotinpussiin ja anna asettua jääkaapissa pari tuntia.
  4. Dippaa Kaurasipsejä sulaneeseen suklaaseen siten, että vain puolet Kaurasipsistä peittyy suklaasta.
  5. Laita dipatut Kaurasipsit leivinpaperin päälle ja aseta jääkaappiin kovettumaan.
  6. Pursota suklaatäytettä juuri ennen tarjoilua Kaurasipsien päälle.

Reseptissä käytetyt tuotteet