Suolaiset macarons-palat

Tarjoa alkupalana tai pikkusuolaisena.

Valmistusaika

Työaika: 15 min
Yhteensä: 15 min

Ainekset

Linkosuon ruis- tai kauraSipsejä (150g pussi sisältää n. 50 sipsiä, joista tulee n.25 macaronsia)

Vuohenjuusto-oliivitäyte

200 g pehmeää vuohenjuustoa
1 dl kalamata-oliiveja

  1. Hienonna oliivi ja sekoita vuohenjuuston kanssa.

Tuorejuusto-tomaattitäyte

200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
basilikaa
suolaa, mustapippuria

  1. Hienonna tomaatit ja basilika.
  2. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Tarkista maku

Savusiikatäyte

200 g savusiikaa ruodottomana
1 dl smetanaa
½ limen mehu
1 rkl hienonnettua tilliä
suolaa, mustapippuria

  1. Vaahdota smetana.
  2. Lisää loput ainekset ja mausta.

Savuporotäyte

200 g kylmäsavuporoa hienonnettuna
1 punasipuli hienonnettuna
1 rkl ruohosipulia hienonnettuna
1 dl smetanaa
suolaa, mustapippuria

  1. Vaahdota smetana.
  2. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja mausta.

Tämän reseptin suunnitteli Chef Arto Rastas

Reseptissä käytetyt tuotteet