Tomaattibasilika-ruisbruchetta

Tarjoa alkupalana tai pikkusuolaisena!

Valmistusaika

Työaika: 15 min
Yhteensä: 15 min

Ainekset

3 tomaattia
½ sipuli
1 valkosipulin kynsi
6-8 kpl basilikan lehteä
oliiviöljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria
Väinämöisen ruisnappeja
1 dl parmesanjuustoa

Ohje

  1. Halkaise tomaatit, poista siemenet ja pilko tomaatit pieniksi kuutioiksi.
  2. Suikaloi basilika ja hienonna sipulit.
  3. Sekoita tomaatit, sipulit ja basilika keskenään ja lisää oliiviöljyä niin, että seos pysyy vielä hyvin kasassa. Mausta suolalla ja vastarouhitulla mustapippurilla.
  4. Levitä seos ruisnappien päälle, ripottele pinnalle parmesanjuustoa.

Tämän reseptin suunnitteli Chef Arto Rastas

Reseptissä käytetyt tuotteet