Lähde makumatkalle Toscanaan! Toscanan varraspizzaan raikkautta tuo päärynä.
Valmistusaika: 20 min
Ainekset
Linkosuon Varrasleipää
3 siivua ilmakuivattua kinkkua
4 siivua Buffalo-mozzarellaa
Parmesaanijuustoa lastuina
1 päärynä
4 rkl tomaattimurskaa
Tummaa balsamico-kastiketta
Rucolaa
Ohje
- Levitä tomaattimurska varrasleivälle.
- Laita tomaattimurskan päälle ilmakuivattu kinkku, parmesaanilastut ja buffalo-mozzarella.
- Paista uunissa 250-asteessa n. 10 min, kunnes juusto on sulanut. Viipaloi päärynä.
- Lisää pizzan pinnalle tuoreet päärynälohkot, rucola ja tummaa balsamico-kastiketta raitoina.
Tämän reseptin suunnitteli Junior MasterChef -kilpailija Topias