Toscanan Varraspizza

Lähde makumatkalle Toscanaan! Suomalaista twistiä saat Varrasleivästä.

Valmistusaika

Työaika: 10 min
Yhteensä: 20 min

Ainekset

1 Varrasleipä
3 siivua ilmakuivattua kinkkua
4 siivua Buffalo-mozzarellaa
Parmesaani-juusto lastuja
1 päärynä viipaleina
4 rkl tomaattimurskaa
Tummaa balsamico-kastiketta
Rucolaa

Ohje

  1. Levitä tomaattimurska varrasleivälle.
  2. Laita tomaattimurskan päälle ilmakuivattu kinkku, parmesaanilastut ja buffalo-mozzarella.
  3. Paista uunissa 250 C n. 10 min, kunnes juusto on sulanut.
  4. Lisää pizzan pinnalle tuoreet päärynälohkot, rucola ja tummaa balsamico-kastiketta raitoina.

Tämän reseptin suunnitteli Junior MasterChef -kilpailija Topias

Reseptissä käytetyt tuotteet