Valmistusaika
Työaika: 20 min
Yhteensä: 55 min
Ainekset
600 g kiinteää perunaa ohuina siivuina
400 g lohta ohuina siivuina
1 sipuli ohuina siivuina
20 kpl Väinämöisen RuisNappeja
3 dl maitoa
2 dl kermaa
3 kananmunaa
2 rkl tilliä
suolaa, mustapippuria
Ohje
- Sekoita siivutetut perunat, lohet, sipulit sekä Väinämöisen RuisNapit keskenään isossa kulhossa, mausta suolalla sekä mustapippurilla ja aseta ruuanlaittopaperilla vuorattuun uunivuokaan.
- Sekoita maito, kerma ja munat huolellisesti. Kaada seos laatikon päälle.
- Kypsennä 175° uunissa n. 45 minuuttia tai kunnes perunat ovat täysin kypsiä.
Vinkki!
Voit tehdä reseptin myös kokonaan ilman perunaa. Käytä tällöin 600 g lohta ja 30 palttoonnappia. Voit myös korvata perunan vaikkapa sellerillä tai porkkanalla.
Tämän reseptin suunnitteli Chef Arto Rastas