Tarjottavat syksyn rapujuhliin

Helan går! Kutsu ystävät koolle viettämään viilenevien kesäiltojen ykkösjuhlaa, rapujuhlia. Rapujuhlia varten olemme koonneet kaksi menukokonaisuutta, joista voit valita juhliisi sopivan kokonaisuuden.

Menut ovat suunniteltu toteutettavaksi sekä buffet- tarjoiluna että lautasannoksina. Juhlat ovat aina järjestäjänsä näköiset, joten voit valita haluatko menut tarjoiltuna buffetina vai lautasannoksina.

Kahdesta menusta on valittavissa perinteisempi menu sekä juhlavampi kokonaisuus. Perinteisessä rapumenussa tarjoillaan pääruokana perinteisesti keitettyjä apuka asiaankuuluvin höysteiden kera. Hieman juhlavammassa menussa ravut ovat isossa roolissa sekä alku- että pääruoassa. Tätä menua voit täydentää tilaamalla lisäksi yksittäisillä rapuja ikään kuin neljänneksi ruokalajiksi.

Rapumenut myynnissä 20.8.-19.10. (saatavuuden mukaan)

Perinteinen rapujuhla

Västerbotten piiras ja mätikastiketta

****

Rapuja, talon leipää, sitruunaa, tillivoivaahtoa

sis.10 rapua / hlö

****

Omenapaistos ja vaniljavaahtoa

55,00 €/hlö (Lisäravut 4,00 €/kpl)

Hinta sisältää tuotteet noudettuna kylminä tarjoiluastioilla ja ottimet. Minimitilausmäärä 10 hlö. Kuljetus ja tarjoilu sopimuksen mukaan.

Rapujuhla

Skagen kotimaisista ravuista,

tillivoissa confattua perunaa ja sitruunaa

***

Kotimaista kuhaa ja jokiravun pyrstöjä,

Kantarelliohrattoa

***

Suklaamousse, hillottua herukkaa ja valkosuklaata

35,00 €/hlö

Hinta sisältää tuotteet noudettuna kylminä tarjoiluastioilla ja ottimet. Minimitilausmäärä 10 hlö. Kuljetus ja tarjoilu sopimuksen mukaan.

Poimi tästä rapujuhliisi herkulliset reseptit