Linkosuon uusi Valkosipulipaahto maistuu aidolta valkosipulilta. Kummatkin paahtoleivät – klassikko Juustopaahto ja uusi Valkosipulipaahto – saivat myös uudet pakkausilmeet.
Linkosuo on valmistanut leipähyllyjen klassikkoa Juustopaahtoa jo 90-luvulta. Nyt rakastettu juustoinen klassikko sai rinnallaan uuden makuvariantin: Valkosipulipaahto maistuu aidolta valkosipulilta. Leivontavaiheessa paahtoleivän kotimaisesta kaurasta ja vehnästä valmistettuun taikinaan lisätään aitoa valkosipulia.
”Valkosipulipatonki on suomalaisten suuri suosikki, joten oli aika kehittää myös ensimmäinen valkosipulinen paahtoleipä. Maku hurmasi oman raatimme, ja se on otettu myös kuluttajien keskuudessa hyvin vastaan”, Linkosuon tuotekehityksestä kerrotaan.
Tuotteen makutestivaiheessa se sai runsaasti kiitosta vivahteikkaasta valkosipulisesta maustaan ja huumaavan herkullisesta tuoksustaan.
Valkosipulipaahto sopii hyvin sellaisenaan syötynä, mutta sen aromikas maku pääsee erityiseen oikeuteen lämmitettynä. Paahda siis uusi valkosipulinen paahtoleipä ja sipaise päälle levitettä. Valkosipulipaahdosta voi valmistaa myös maukkaat toastit tai lämppärit.
Valkosipulipaahdon lanseerauksen yhteydessä myös Juustopaahto sai uuden raikkaan pakkausilmeen. Tunnistat tutun klassikon kaupoissa edelleen raikkaasta ilmeestä ja Linkosuon hymyilevästä auringosta.
Paahtoleivät valmistetaan Linkosuon omalla linjastolla Kangasalla, joten ne ovat alusta loppuun kotimaisia.