Usein kysytyt kysymykset

Missä Linkosuon Leipomon tuotteet valmistetaan?
Kaikki tuotteet valmistetaan Kangasalla, Pirkanmaalla. 

Sisältääkö Linkosuon Leipomon tuotteet säilöntäaineita?
Ei. Kaikki vähittäiskaupoissa myytävät tuotteemme ovat säilöntäaineettomia. 

Miten kuivaleipätuotteet säilyvät ilman säilöntäaineita? Kuivaleipätuotteet säilyvät ilman säilöntäaineita, koska niissä on veden määrä alhainen (vrt. jauhot, murot, muut kuivatuotteet). Lisäksi ruistuotteiden säilyvyyttä parantaa hapanjuuri, joka laskee tuotteen pH-arvoa matalammaksi.  

Mikä on Linkosuon Leipomossa käytetyn viljan alkuperä?
Tällä hetkellä kaikki ruis, vehnä ja kaura ovat 100 % kotimaista viljaa ja tulee suomalaiselta myllyltä.  

Miksi tuotteita poistuu valikoimista?
Seuraamme kuluttajien mieltymyksiä ja siitä syystä valikoimamme uudistuu jatkuvasti.

Miksi Linkosuon kauratuotteet eivät ole gluteenittomia?
Kauratuotteet valmistetaan samoilla tuotantolinjoilla kuin muut gluteenia sisältävät tuotteet. Linjat puhdistetaan jokaisen tuotantoerän jälkeen. Koska tuotteet valmistetaan samoilla linjoilla, pakkausmerkintälainsäädännön mukaisesti tuotteissa käytetään ”saattaa sisältää” -merkintää.

Miten tuotteidemme pakkaukset kierrätetään?
Pakkauksemme kierrätetään pääosin muovi- ja kartonkikeräykseen. Pyrimme jatkuvasti kehittämään paketointimateriaaleja ekologisempaan suuntaan. Kuulumme myös Suomen Pakkaus Rinki Oy:n vastuullisiin tuottajiin. Pakkauksen voi hävittää pakkausmateriaalista riippuen polttamalla, tai lajittelemalla muovi- tai kartonkikeräykseen. Tarkemmat kierrätysohjeet löydät pakkauksistamme.

Löytyykö meiltä vegaanisia tuotteita?
Kyllä löytyy ja nämä tuotteet tunnistaa vegan -merkistä pakkauksissa.

Koska tilaustuotteet ja kakut pitää viimeistään tilata?
Tilaustuotteet on tilattava viimeistään kaksi arkipäivää ennen haluttua noutopäivää. Mikäli on kyseessä isompi tilaus tai erikoisempi kakku, tilaus tarvitaan hyvissä ajoin, kuitenkin viimeistään 7 arkipäivää ennen toivottua noutopäivää.

Koska tilaisuudet laskutetaan ja millaiset maksuehdot teillä on? Juhlatilaisuudet laskutetaan tilaisuuden jälkeen, kun tiedetään todelliset tarjoilijatyötunnit. Lasku on 14 päivän netolla, eli maksuaikaa on kaksi viikkoa.

Miten erikoisruokavaliot huomioidaan tilauksessa?
Huomioimme aina erikoisruokavaliot, kun niistä on tilauksen yhteydessä ilmoitettu. Tavallisimmat erikoisruokavaliot (laktoositon, gluteeniton sekä kasvis), huomioimme juhlan yhteydessä veloituksetta. Muista erikoisruokavalioista neuvotellaan tapauskohtaisesti.