Aina on hyvä syy juhlia

Kun on aika juhlia yhdessä ystävien, perheen tai yhteistyökumppaneiden kanssa, haluamme olla mukana! 

”Tilasin Linkosuolta kolmen ruokalajin illallisen väitökseni karonkkaan pöytiin tarjoiltuna, sekä jatkoille myös ruoat. Ruoka oli maittavaa ja tarjoilu oli ensiluokkaista. Muutenkin järjestelyt sujuivat heidän kanssaan todella hyvin, eikä tarvinnut itse huolehtia illallisen kulusta lainkaan. Voin vahvasti suositella Linkosuota tämän tyyppisiin tilaisuuksiin.”
-Asiakaspalaute

Juhlapalvelullamme on pitkä ja tunnettu historia juhlien järjestäjänä. Meille on tärkeää, että saat juuri sinun näköisesi – ja makuisesi tilaisuuden juhlatiloissamme. Konditoriamme ja keittiötiimimme loihtivat tarjoilut niin rentoihin buffetteihin kuin juhlaillallisille ja cocktailtilaisuuksiin.

Palvelemme niin yrityksiä, yhteisöjä kuin yksityishenkilöitä – ota yhteyttä! 

juhlapalvelut@linkosuo.fi 
puh. 020 770 2483 (arkisin klo 8-15)

Juhlamenut

Vietä huoleton juhlapäivä meillä!

Kaikki tietävät, että ruokailu on juhlien yksi odotetuista kohokohdista. Ylitetään yhdessä vieraasi odotukset! Menuissa hyödynnämme sopivassa suhteessa niin perinteitä kuin keittiömaailman uusia tuulia.

Tutustu erilaisiin menuihimme alla.

Menuja valmistamme vähintään 20 henkilön tilaisuuksiin.

Kysy tarjous, kerromme mielellämme lisää!

Ei menuja

Haullasi ei löytynyt menuja. Kokeile muuttaa hakuehtoja.

Juhla- ja kokoustilat

Linkosuon juhlatiloista löytyy joka makuun ja tilanteeseen sopivia tiloja. Lisäksi saat aina ensiluokkaiset tarjoiltavat, astiat, koristelun sekä osaavan ja ammattitaitoisen henkilökunnan käyttöösi. Kaikki juhlatilamme tietoineen ja kuvineen löydät alta.  

Linkosuon juhlapalvelut

juhlapalvelut@linkosuo.fi 
puh. 020 770 2483 

Arkisin klo 8.00-15.00