VUODEN purevin arvonta

OH SNACK! Linkosuon purevat uudet snacksit löytyvät nyt kaupoista!

Kerro, kumpi kevään uutuusmauista saa makunystyräsi hyrräämään ja voit voittaa grillaajien kuuman päiväunen, Weberin Genesis s-325s-kaasugrillin (ovh 1649 €) ja Linkosuon ja Poppamiehen tajunnan räjäyttäviä tuotepaketteja.

Yksi onnekas voittaa Weberin täydellisyyttä hipovan kaasugrillin ja Linkosuo x Poppamies -tuotepaketin, joka sisältää uusia rapean tulisia Linkosuo x Poppamies -snackseja sekä valikoiman Poppamiehen dippejä ja BBQ- ja siipikastikkeita. Arvomme myös kahdelle onnekkaalle Linkosuo x Poppamies -tuotepaketin.

Osallistu arvontaan kertomalla kumpi uutuusmaku saa sinut syttymään ja jätä yhteystietosi. Arvonta päättyy 18.6.2023. Kilpailun tarkemmat säännöt löydät täältä.

Osallistu arvontaan

Kumpaa kevään uusista snackseista puraisisit ensin?(Pakollinen)
Nimi(Pakollinen)

TÄYDELLISIÄ DIPPAILUUN

Poppamies sai hyppysiinsä Linkosuon rukiiset snacksit ja maustoi ne mustalla magiallaan, uunista tuli ulos rapeista rapeimpia herkkupaloja, joissa maistat paahteisen chipotlen ja uljaan valkosipulin tai kiivaan habaneron ja sielukkaan cheddarin pyhimmän olemuksen koko komeudessaan. Uudet snacksit ovat tarmokkaan tuotekehityksen tulos ja ne ovat täydellisen muotoisia himodippaajalle. Joko polttelee?